Abi sen de haklısın ya bi pazarın var ondada seni 12 de çağırmak haksızlık olur yani :)
yer evet abi 106 cıların yeri ama o an öyle konusurken daha mantıklı biyer bulamadık çokta planlı olmadı zaten ama böyle bianda olmasıda iyi oldu kanımca :)
Printable View
Bence şu buluşmayı 16:30 yer ankamall açık otopark sonu ,buluştuktan sonraki istikamet istanbul yolu ares arena karting pisti olsun derim :) nerdersiniz uyarsa güzel olur yine de kendiniz bilirsiniz..
kartingi boşver abi ankamall da takılırız..
o zaman saat 16:30 ankamall açık otopark sonu..
çiftlik park centerda yapabılırız gece gece bulusması olur
Eeeee arkadşlar benim çok acil bir işim çıktııııı:( Aslında gelmeyi çok istiyorum ama hayatımın geri kalanını sis olarak geçirmek istemiyorum:):):):) Kanka ayıp ediyon valla söker yollarım sislerimi.. Kardeşim aklımda sürekli sis bakıyorum sana heryere hbr saldım inşallah bulacağım. Kardeş çık gel ya vuralım dibine;)
Bu arada Mehmet abiye katılıyorum bahçeli bebesi gibi millet gülmesin şimdi!!! Ben çayyolu tarafı için hala ısrarlıyım! Çevr yolundan koyduk muuu konuttayız:)
Benide alın aranıza bende geleyim sizinle :) :D
arkadaşlar sonuç olarak napalım?
ankamall?
bahçeli?
çiftlik?
çayyolu?
arkadaslar pazar bahcelıye 12 gelırım fakat saat 3 te sıstem&ag uzmanlıgı dersım var fazla kalamam
o zaman orta nokta..bilkent?
ehehehheeh
biz biyere karar verelim derken
yeni seçenekler çıkıyor :)
işimiz zor valla :)
bilkent iyi olur hem kapalı açık otopark sorunuda yaşamayız-yemekte var-bovling de-karting de
Arkadaşlar Saat tam olarak kaçta buluşacagız?????
en son 16:30 diye kararlaştırıldı..
Aslında 16:30 iyi olur pazar günü çalışanlar için 12.00 erken gibi
çiftlik iyi bi seçenek kokoreç yeriz.
Buluşmaya saatler var yer bile kararlaştırılmamış ..
O zman etlik antares büyük oto parkı olsun saat 16:30 :)
eehehehheheh
oldu olcak panora otoparkı olsun saat 16.30 :):)