Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: 19 Nisan 2009 Ankara Buluşması (GPTR T-Shirt dağıtımı da yapılacaktır)

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı zaimkaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar son durum nedir? pazar günü buluşuluyor değil mi? bir de armadanın neresinde buluşurcaz, onuda kararlaştıralım.
    otoparkta buluşuyoruz ancak kaç otopark var bilmiyorum
    Konu OzzY tarafından (19/04/2009 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Emre Y.
    SupermenDon'tCryJustFLY! dagored - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 315

Bu sefer de benim nöbetime denk geldi...

Sizlere iyi eğlenceler dilerim...

Kaan Zaim
    zaimkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

arkadaşlar önemli bir işim çıktı ben aranızda olamıycam
    başka bir buluşmaya inşallah

t b
    TunFeB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 331

19:00 da Armada' da görüşmek dileğiyle.

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

3 araçlık buluşmamızı yaptık.

Tuncay abi tshirt çok güzelmiş tekrardan teşekkürler.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

ayrıldıktan sonra 2 araç daha geldi...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

t b
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Küçükte olsa buluşmayı gerçekleştirmek ve bu değerli arkadaşlarımızı tanımış olmak gerçekten çok güzel.

ABNEW, UNIK06 ve zaimkaan' ın t-shirtleri halen bende. Sanırım yarıın Arda Abi ile görüşceğiz t-shirtlerini teslim edeceğim.

Ankara dışından olan okn53 ve buraks arkadaşlarımızında t-shirtleri gecikmeye rağmen hazır ve yarın kargoya vereceğim.

Baskı olayını ben burada noktalıyorum. Bundan sonra talep gelecek olursa olumlu yanıt veremeyeceğimi bildirmek isterim.

Bu süreçte 07sea07 arkadaşımızın XXL beden olarak talep ettiği t-shirtleri temin edemediğim için parasını iade ettim. Arda abinin sadece öne baskı olarak istediği t-shirte hem ön hem arka baskı yaptırmışım. Bi anlık dalgınlığıma geldi sanırım. Ama t-shirt temin ettiğimde sadece öne baskı olarak Arda abi için özel yaptırıp teslimini yapacağım. Bir nevi mağdur ettiğim Akın Bey' den ve Arda abiden huzurlarınızda özür dilerim. Kusura bakmayın.

Baskı fişleri elimde ama t-shirtlerin bikaç fişini bulamadım. Bu nedenle ayrıntılı bi hesap ortaya koyamadım. Benim çıkardığım hesaba göre 9 TL civarı bir fazlalık çıktı. Bunu TEMA ya da LÖSEV e bağışlayacağım.

Burda son bi konuya daha değinmek istiyorum. Bu olay süresince özellikle maddi konularda şeffaf olmaya çalıştım. T-shirtleri herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bi mağazadan aldım. Baskı konusunda da baskı yaptırdığım yerin detaylarını verebilirim, baskı fiyatını öğrenmek isteyen olursa. Amacım bi olaya başlandı bunu hakkıyla yerine getirmekti. Bu süreçte beni en çok üzen şey bir arkadaşımızın çok küçük hesaplar peşinde koşmasıdır. Baskı olayında konu başlığını açan Oğulcan gönderdiğim t-shirtlerin parasını ödememiştir. Bana defalarca söz vermesine rağmen halen borçlu durumdadır. Bundan sonra ödemeyi istesede kabul etmeyeceğim. Burda önemli bir miktar değil bahsettiğimiz rakam ama herhangi bir çıkar gütmeden emek harcanan bir konuda kendimi kazık yemiş hissetmem beni üzen noktadır. Ben bundan sonra parasal konulara el atacak arkadaşların dikkatli olmasını tavsiye ediyorum ve bu bahsettiğim kişi forumdan uzaklaştırılmadan foruma bir daha girmeyeceğimi hatta uzaklaştırılmazsa mecbur olarak üyeliğimin iptalini isteyeceğimi bilmenizi isterim.

10. Bu mesajı için 7 kişi TunFeB'ye teşekkür etti:

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Tuncay helal olsun,emeğine sağlık kardeşim ...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

AKIN KOCAMAN
    Puntosuna Aşık Bir Adam HugemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    07 ABM 37
    Edilen teşekkür: 69

Alıntı TunFeB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçükte olsa buluşmayı gerçekleştirmek ve bu değerli arkadaşlarımızı tanımış olmak gerçekten çok güzel.

ABNEW, UNIK06 ve zaimkaan' ın t-shirtleri halen bende. Sanırım yarıın Arda Abi ile görüşceğiz t-shirtlerini teslim edeceğim.

Ankara dışından olan okn53 ve buraks arkadaşlarımızında t-shirtleri gecikmeye rağmen hazır ve yarın kargoya vereceğim.

Baskı olayını ben burada noktalıyorum. Bundan sonra talep gelecek olursa olumlu yanıt veremeyeceğimi bildirmek isterim.

Bu süreçte 07sea07 arkadaşımızın XXL beden olarak talep ettiği t-shirtleri temin edemediğim için parasını iade ettim. Arda abinin sadece öne baskı olarak istediği t-shirte hem ön hem arka baskı yaptırmışım. Bi anlık dalgınlığıma geldi sanırım. Ama t-shirt temin ettiğimde sadece öne baskı olarak Arda abi için özel yaptırıp teslimini yapacağım. Bir nevi mağdur ettiğim Akın Bey' den ve Arda abiden huzurlarınızda özür dilerim. Kusura bakmayın.

Baskı fişleri elimde ama t-shirtlerin bikaç fişini bulamadım. Bu nedenle ayrıntılı bi hesap ortaya koyamadım. Benim çıkardığım hesaba göre 9 TL civarı bir fazlalık çıktı. Bunu TEMA ya da LÖSEV e bağışlayacağım.

Burda son bi konuya daha değinmek istiyorum. Bu olay süresince özellikle maddi konularda şeffaf olmaya çalıştım. T-shirtleri herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bi mağazadan aldım. Baskı konusunda da baskı yaptırdığım yerin detaylarını verebilirim, baskı fiyatını öğrenmek isteyen olursa. Amacım bi olaya başlandı bunu hakkıyla yerine getirmekti. Bu süreçte beni en çok üzen şey bir arkadaşımızın çok küçük hesaplar peşinde koşmasıdır. Baskı olayında konu başlığını açan Oğulcan gönderdiğim t-shirtlerin parasını ödememiştir. Bana defalarca söz vermesine rağmen halen borçlu durumdadır. Bundan sonra ödemeyi istesede kabul etmeyeceğim. Burda önemli bir miktar değil bahsettiğimiz rakam ama herhangi bir çıkar gütmeden emek harcanan bir konuda kendimi kazık yemiş hissetmem beni üzen noktadır. Ben bundan sonra parasal konulara el atacak arkadaşların dikkatli olmasını tavsiye ediyorum ve bu bahsettiğim kişi forumdan uzaklaştırılmadan foruma bir daha girmeyeceğimi hatta uzaklaştırılmazsa mecbur olarak üyeliğimin iptalini isteyeceğimi bilmenizi isterim.

Estağfurullah Tuncay ,,

İlgin alakan ince düşüncen bizlere gösterdiğin ilgi için biz sana tşk ederiz. Alnın akıyla çıktığına çok sevindim umarım yakında tanışmak nasip olur.

Saygılarımla,,,
    GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
    Eski Nick:07sea07

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ferhan GÜL
    Ne alakası var yaa? ferojan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 65

Selamlar, herkese saygılar.. Arkadaşlar bu seferki buluşmanıza katılamadım bikaç sorunum vardı ama inşallah birdahaki buluşmanıza... Bu arada Tuncay kardeşime seslenmek istiyorum her toplu yapılan bir işte mutlaka bir pürüz çıkacaktır! Her insanın başına gelebilir her ihtimali düşünmek gerekir ya da böyle olumsuzluklar karşısında alınması gereken bir önlem olmalıdır. Olmasını istemediğimiz hatalarla karşılaşıldığı zaman bunu ulu orta değilde özel mesajlarla hatayı yapan arkadaşa iletmen bence sana daha bi ayrı ağırlık katardı diye düşünüyorum.. Umarım yanlış anlamassın beni.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

t b
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Kendisine defalarca ilettiğim için artık burda belirtmeyi borç bildim. Açık olmak gerekirse, derdim 1 t-shirt 10 t-shirt değil. 3 ün 5 in hesabı da değil. Bunların hesabını yapcak olsam çok daha detaylı yapardım. Tarafınızdan bu şekilde anlaşılmak istemem. Eğer ki böyle bir anlaşılmaya neden olduysam bu beni hepsinden daha çok üzer. Bu baskı olayındasiz değerli arkadaşlarıma verilen bir sözün geri dönmemesi için uğraştım. Tüm amacım buydu. Herkes sorgulayıp dilediğini düşünmekte tabiki özgürdür arkadaşlar. Ben halen söylediklerimin arkasındayım.

Erhan OĞUZHAN
    LINEA erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06RB401
    Edilen teşekkür: 158

ben tshort almasamda emeklerin için teşekkürler.

buluşmaya gelmeyi çok isterdim ancak aynı saatlerde yeğenimim söz yüzüğü takılıyordu. buluşmaya gelmek nasip olmadı.
    Linea Dynamic 1,4 Fire

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Tuncay senin nasıl bir insan olduğunu az çok biliyoruz ... sen canını sıkma Seni baya üzdüler ama sonunda anlının akı ile bu işi bitirdin her şey için teşekkürler..

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Tuncay, emeklerin için çok teşekkür ederim! Sitemlerin konusunda haklısın, umarım tekrarı olmaz...

enis dilek
    jeoenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Edilen teşekkür: 46

Arkadaş ve abilerim sizlerden çok özür dilerim. Buluşma özel nedenlerim dolaysı ile buluşma tamamen aklımdan çıkmış. gerçekten çok çok özür dilerim.
    (özellikle sizlerle buluşmayı özlemiştim)

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Tuncay, mecbur olmadığın ya da görevin olmadığı halde t-shirt basma ve dağıtım işini üstlenmen büyük fedakarlık, bunun gözardı edilmemesi gerekiyor.Tekrar teşekkürler uğraşın için,

Oğulcan konusunda emin misin Tuncay?Çünkü önceden buna benzer bir durum daha olmuştu yanlış anlaşılmadan kaynaklanan.Sonra olay tatlıya bağlanmıştı.Bu da benzer bir durum olabilir mi?

Ben t-shirtlerimi bir ara alırım Önemli değil.Ön baskılı yeni t-shirt konusunda önceden de söylediğim gibi benim için kesinlikle uğraşma hiç önemli değil, ikisi de ön-arka baskılı olsun, farketmez...

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

t b
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuncay, mecbur olmadığın ya da görevin olmadığı halde t-shirt basma ve dağıtım işini üstlenmen büyük fedakarlık, bunun gözardı edilmemesi gerekiyor.Tekrar teşekkürler uğraşın için,

Oğulcan konusunda emin misin Tuncay?Çünkü önceden buna benzer bir durum daha olmuştu yanlış anlaşılmadan kaynaklanan.Sonra olay tatlıya bağlanmıştı.Bu da benzer bir durum olabilir mi?

Ben t-shirtlerimi bir ara alırım Önemli değil.Ön baskılı yeni t-shirt konusunda önceden de söylediğim gibi benim için kesinlikle uğraşma hiç önemli değil, ikisi de ön-arka baskılı olsun, farketmez...
    Arda abi konu açıkladığım şekildedir. Bahsi geçen arkadaşa t-shirtleri gönderdim. Hatırlarsanız ilk aşamada baskı işini o üstlenmişti. Ben sadece t-shirt teminini üstlenmiştim. Gönderdiğim t-shirtleri kendisi için almıştı. Daha öncede bahsettiğim gibi derdim 2 t-shirt değil. Zaten ödeme yapsa bile kabul edilmeyecek artık. Ben bilinmesini gerektiğini düşündüm ve paylaştım. Şimdi ki talebimde belli. Ben, bu tür bi olaya sebebiyet verebilen biriyle aynı ortamda bulunmayı istemiyorum. Ya benim ya da onun üyeliğinin silinmesini istiyorum. Karar ve yetki yönetimde.

Bu arada Arda abi eğer müsait olursa yarın senide Ankamall' e bekleriz. Bi aksilik olmazsa saat 19:00 gibi Kaan' la buluşacağız. Hem t-shirt teslimi hem tanışma. Tabi başka gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa bize eşlik etmelerinden mutluluk duyarız....

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Anladım Tuncay,
    Gelebilirsem haber veririm Kaanla da görüştüm, bir alamadım şunları

candan c
    candan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    06 GP 5**
    Edilen teşekkür: 63

19'undaki buluşmayı 21'inde öğrenmiş bulunuyorum...

(tam sana göre bi'şey oldu bu tabi... e tebrik et kendini )
    -görece bazı tuhaflıklar içermeyen mükemmel güzellik yoktur
    -istisnalardan öğrenilecek çok şey vardır
    -insanların birbirini tanımaları için en iyi zaman, ayrılmalarına yakın zamandır. dostoyevski
    -şeytanda da bi bacak var ki... tam kırılmalık.candan

30. Bu mesajı için 2 kişi candan'ye teşekkür etti:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

@Tuncay;

Haklı da olsan haksız da olsan Oğulcan ile aranızdaki anlaşmazlık nedeniyle bize seçim şansı bırakma lütfen. Sonuçta biz aranızda geçen mevzuyu tam olarak bilmiyoruz. Pire için yorgan yakma bence.

Emeklerin için tekrar teşekkürler.

32. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon