bir tarih belli oldu mu, ben ankara emekte oturuyorum, yakın biryerde olursa buraya, yürüyerek bile gelirim. bir arkadas dagilirken eve birakir nasil olsa).
bir tarih belli oldu mu, ben ankara emekte oturuyorum, yakın biryerde olursa buraya, yürüyerek bile gelirim. bir arkadas dagilirken eve birakir nasil olsa).
Bu akşam Fenerbahce - Beşiktaş maçı varmışşşşşş
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
anlaşıldı.. iptal tabuneyse başka bi zamana ayarlarız artık.. olmadı pazar günü buluşmamızda tüm işlerimizi halledince, belki bi yerde oturup tabu oynarıs :s19:
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Valla anladığım kadarıyla Cuma günü busait bir baya kişi va. Bence tekrar Cuma'yı düşünebilirsiniz..
arkadaşlar ben istanbulda kaldım
burada işler iyice karıştı bunları halletmem lazım beni listeden çıkartın![]()
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
günübirLik düşünüLebiLir. sabah 7 -8civarı çıksak, 12-13 ye dogru istanbuLda oLuruz. geLmek isteyenLer varsa tek araba da oLsa gideLim derim.
searchandrescue (ercan abi) gitmeyi düşünüyordu ama sesi soLuğu çıkmıyor.
hayırLısı oLsun.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Ercan Kıbrıs da...
Oradan girer online olurum demişti ama nafile,iş yoğun heralde.
Yada dağın başında...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
öhhöö öhhööööö
yoğun ilgi üzerine (sevgili Emre sağolsun) yarin akşam için bi fikrim geldi;
Cuma akşamı, rollhouse (bilkentde) buluşma, saat 19:00 civarı, bowling+bilardo+ne istersen yap organizasyonu...?
gelenler hemencecikk el kaldırsın, bir-kii-üçç;
1-GaladrieL
1-GaladrieL
2-Dagored
şu siteyi geçen sene açsak ne güzel olurdu ya
demek istediğim geçen sene 1 hafta kadar ankarada kaldım hiç eğlenemedim şimdi olsa offf![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
1-GaladrieL
2-Dagored
3-Erdi
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
buluşmanız uzarsa saat 20.30'dan sonra aranıza katılmaya çalışırım..
Not: Hani Tabu oynuyorduk
Konu İbrahimKC tarafından (13/04/2007 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
şu işi cumartesi akşamı yapalımmı
cuma günü pazar günü olacak doumgünümü kutlucaz..
ii eğlenceler size![]()
ben bi soruma cevap alamadım ki? Şu işi cumartesi yapalımmı arkadaşlar bu akşam işim var.
sevgili Emre ve Erdi katılımlarınız için teşekkür ediyorum..akşam kaçta orda olalım canım arkadaşlarım??? Mesela 19:30 iyi mi??
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri