çok istiyorum gelmeyi ama cumartesi sınavım var ve hiçbişe bilmiyorum..çalışmam lazım.çok önemlisiz bize çaya gelin
herkese iyi akşamlar
Zeynep gelsene sende neden gelmiyorsun ki...
Arkadaslar ben çıkıyorum. 3. Caddedeki Hosta'da birşeyler yiyip 19.30 bowling de oalcağım. görüşmek üzere..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
çok istiyorum gelmeyi ama cumartesi sınavım var ve hiçbişe bilmiyorum..çalışmam lazım.çok önemlisiz bize çaya gelin
herkese iyi akşamlar
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
evet süper fikir..maçı kazanırsak ve konvoy yaparsanız beni arayın ve alın gizem bana tel numaranı öm atar mısın acil çıkıorum ararım seni..tabi mahsuru yoksa![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
evde bakarım no ya
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
arkadaşlar size iyi eğlenceler yarın görüşürüz
ne oluyor burda bakim ne buluşması...
Geçmiş olsun Mehmet! Giden gitti!.. Şimdi çıkarsan yetişirsin buluşmaya![]()
yavv neden benim son anda haberim oluyor hep durun bir erdiye haber vereyim..
güzeL bir akşamdı. bowLing oynayıp maç izLedik. keşke Türkiyemiz gaLip geLseydi de puntoLarLa konvoy yapsaydık.. kısmet başka maçLara diyeLim.
Auto engineeR, ikcihan, femoLi, gaLadrieL, gurik, dagored vardı
başka buLuşmaLarda görüşmek ümidiyLe 8O
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Bowling maçı sonucu n'oldu? Merak ettim şimdi... Erdi, durumu anlatmadığına göre yenildin herhalde![]()
hadi yarında yapalımda bende geliyimkaçırdık bugunkunu uzuldum valla!
evet yenildiler ibrahim ben gizem üçlüsü erdi alper emre(alperin arkadaşı) üçlüsünü ezdik.
ayrıca resim beklıyoruz. vıdeo olursa daha hoş olur tabi...
iş dolayısı ile, gene geç gelmiş olsam da çok güzel bir geceydi herkese teşekkürler![]()
o olmasaydı yenilirdik en iyi oynayan oydu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri