mesela bitane ağır top başlatmış, diğerlerinden de gelişme bölümünü alalım bende finali yapıyım![]()
Walla ben top mop ağır hafif yumuşak bilmem
İlk adım benden işte![]()
mesela bitane ağır top başlatmış, diğerlerinden de gelişme bölümünü alalım bende finali yapıyım![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
neden utandırmamızı bekliyosun ki ayarla işte![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Şimdi ayarlaya ayarlaya benim olmadığım güne ayarlarsınız kesin![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozan sen burda olmadığın günleri , Murat ve Arda sizde nöbetçi olduğunuz günleri , femolide pazar günü dışında bir zaman söylesin biz buluşmayı o gün yapalım 3 kişi oturalım![]()
yeni bir geLenekseL büyük ankara buLuşması için girişimLere başLıyoruz.
en yakın zamanda, sizLerin de destekLeriyLe gerçekLeşecek, güzeL bir organizasyona daha imza atacağız.
ankara'nın soğugunda birLikte mangaL başında ısınıp, sohbetLer, samimi dostLukLarımızı daha da pekiştireceğiz... güzeL bir buLuşmaya şimdiden hazır oLun.
tüm ayrıntıLar yakında beLirtiLecek, bizi takip etmeye devam edin : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
@Bora abi
17-20 ocak
29ocak-18şubat arası hariç uygun
@Erdi
O yazdıkların benim olmadığım zamanda olmasın![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Soğuk ve takip kelimelerini çıkarsak eğer ; sounds goodee hadi ama
![]()
iyi hadi bakalım kolları sıvayalımankara ekibi geri dönsün
Bu mutluluğa karda bile mangal yaparım![]()
sanki benim gitmemi beklediniz gibi bi his oluştu neden acaba![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
mart uygun olurmu acep
ta bize dahil ali uğurluyu araştıracak sponsorednerden sponsor olursa oraya yanaşacağız ....
![]()
ohoo bende hemen girişiyosunuz sandım
19 şubattan itibaren burdayım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sevgili arkadaşlar,herkese merhaba
foruma yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler buldum,kuruculara burdan teşekkürlerimi iletirim...bir sorum olucaktı sizlere;2008 yılında ankara buluşması vs bişeyler olucakmı???
ilginiz için şimdiden teşekkürler
yarın kavaklıdere oto fiat servisinde hem buluşma hemde yeni bravonun test kokteyli var senide aramızda görmek isteriz...
Bu arada hoş geldin forumumuza aktif olman dileğiyle (Tanışma bölümüne kendini tanıtıcı bir topic açarsan seni yakından tanıma fırsatımız olur)
arkadaşlar,herkese merhaba
siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler buldum,bu yuzden kuruculara tesekkurlerimi sunarım...ayrıca bir şey sormak istiyorum;2008 yılında ankarada bir buluşma varmı???ilginiz için şimdiden teşekkürler...
Ilginiz Için Tekrar çok Teşekkürler,yarin Gelmek Istiyorum Açikcasi Ve Bi Aksilik çikmazsa Mutlaka Gelirim,saat Kaçta Ve Adresi Yazabilirmisiniz???
Zaman bulursam ben de ordayım. Tanışmak istiyorum forumdan arkadaşlarla zannedersem bravonun testi bahane..
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri