EFEEET isimleri alaım listeye..haydiin pamuk eller tuşlara...
Printable View
EFEEET isimleri alaım listeye..haydiin pamuk eller tuşlara...
Ben gelebilirim yarın...
gezin bakalım gelirken banada bir gözleme getirin peynirli olsun ok :):):)
gırıs 1 ytl :) anneler gunune hitap eden seylerden başka hersey var. rus standından rozet almadan dönemedim...
1.alperylm
2.zeynepc
1.alperylm
2.zeynepc
3.İbrahimKC
4.Galadriel
5. Abnew
Gizem sen kaça kadar okuldasın yarın, ben arabayla gideceğim senide alabilirim.
1.alperylm
2.zeynepc
3.İbrahimKC
4.Galadriel
5. Abnew
6. brucella
1.alperylm
2.zeynepc
3.İbrahimKC
4.Galadriel
5. Abnew
6. brucella
7. jeoenis
arkadaşlar bu sırada saat kaçta buluşacağız
mehmet abi nerdesinn listede göremedim abilerim sizsiz olur mu bora abi,emre abi, oruc kardeş , erdi nerdesiniz
ankist ile ilgili bir gelişme var mı ankara grubunda arkadaşlar ?
bu konu ile ilgili olarak görüşme fırsatınız oldu mu ?
https://forum.grandepuntotr.com/show...8844#post68844
abi ben bu konu başlığı altında bi yorum yaptım senin de yorumunu bekliyorum :)
arkadaşlar bu akşam ki organizasyonda malesef yokum ben.. iyi eğlenceler dilerim sizlere..
ankist konusunda da sanırım her kafadan bi ses çıkartmayıp da belirli başlı bikaç kişi konuşur ve nihai kararı ya da olasılıkları bildirirse daha kolay olur.. ben bu konuda adayımı en büyük başkan Femoli olarak belirliyorum :)
kim gelio şimdikk saat 8 diorum ben..alperde yanımdaaa...direkt akm ye geliin..yemek standlarının olduğu yerde ortada önünde yayık olan standta buluşalım..
vaala ölü ufukçuuuum...alpere söleriiim.servise girdi şimdii..ben de msn yok yaa burda yasak çünküüü..
YYYYAAAFF SON KEZ YAZIOM AMA akşam gelmek isteyenler..saat 8de atatürk kültür merkezine gelsiin..zatii gizo yokmuş moralim bozuldu..alperii arayabilirsiniz biş olursa...
yok kardeş walla toplantımız var ya şimdi millet doğru zannedicek öyle söyleme :) biz sözleşmeli çalışıyoruz ya hastanede inşallah kadroya geçicez yakında onun için görüşme var :poster_oops:
ama takılalım diyosan eğer pazartesiye kadar komple boşum cuma cmt pazar söyle ayıp ediyosun :)
Benim durumlar belirsiz, gelecek olursam orada sizi bulurum arkadaşlar.
Mesaiye kalma ihtimalim var....
gelmeyenler çok piiişmaan olcakk çoook...:D
eee nedir son durum??
arkadaşlar karnı acıkan vakti olan gelsin
ufuk valla iyi taktın ankara buluşmalarına abi gel o zaman yaw ordan konuşmayla olmaz çık gel bekliyoruz akşama gözleme feda olsun sana birde zeynep in yayık ayranı offff :):):):
son liste neee???
hala sorumun cevabını bile vermedin Zeynep :(
1.alperylm
2.zeynepc
3. brucella
4. jeoenis
Sanırım listenin son hali bu Zeynep.. Bizim yerimize yiyin artık.