keyifli bir pazar sabahıydı :)
sizlerin arasında olmak çok güzeldi.
emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.
Printable View
keyifli bir pazar sabahıydı :)
sizlerin arasında olmak çok güzeldi.
emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.
konuyla alakasız olucak ama, bi açıdan da alakalı...
lütfen arabalarınızı temiz tutun... çünkü ben her gördüğüm toza bulanmış mavi gp'yi benimki sanıyorum... :sevgi:
Mükemmel görüntüler, imrendim. Keşke bizde orada olabilseydik.
Nice buluşmalar..
Ortam, herkes, herşey mükemmel, umarım dostluklarınız hep böyle gider.Gerçekten çok güzel bir ortam.Kıskandım :)
:rofl:
Organizasyonda emeği geçen ve sponsor olan herkese teşekkürler.
Gerçekten güzel bir pazar sabahı oldu. Kimseyi tanımasamda sıcak ortam sayesinde keyifli muhabbetler döndü, farklı insanlarla tanışma olanağı oldu. Darısı diğer illerimizin başına :)
mert bütün hediyeleri kaptın seni şanslı cocuk seni :D :D
Hani hediye alanların adlarınıda yazsaydınız .Millet bilseydi :)
:D Bu yaşıma kadar piyango/çekiliş namına siftahım yoktu şeytanın bacağını kırdık diyelim... Sponsorlarımız saolsun :)
Arkadaşlar çok harika bir buluşma gerçekleştirmişsiniz
tebrik ederim.
Fakat inanin haberim olmadi yoksa kesiiinnn katilirdim ve şu anda çok üzgünüm.siteye görevim nedeniyle fazla giremiyorum.
Böyle durumlarda cepten bir çağri atilirsa çok sevinirim.(05323543236) KIZMAYIN BANA SAKIN.
saygilarimla
buluşmada emeği geçen,ve orda olan herkese teşekkürler,en son ben geldim ama en sonda ben gitmiş oldum..:cool0000::thumbup1:
merhaba arkadaşlar,sitede yeniyim <orda olmak isterdim keşke önceden üye olsaydım
:(saygılarrr
Merhaba arkadaşlar, böyle buluşmaları görünce insan heycanlanıyor. Ama maalesef ben de kaçırdım bu buluşmayı. Umarım en kısa zamanda yinelenir. Sabırsızlıkla bekliyorum.
10-15 gün içinde Ankara'da bir buluşma düzenleyecegiz.
Ankara'daki üyelerimizi haberdar edecegiz.
Ekleme: Yaptırılan t-shirt'lerin dağıtımı da yapılacak.
Bahar geldi mogan tarafında olabilir belki, yada ümitköy çayyolu taraflarında
guzel olur bencede....
ben de gelirim :)
(müslüm o zamana benim direksiyon düzelir di mi... böyle çok allaha amenat gidiyo gibi hissediyorum kendimi : )))) )