Süper bi gün geçmiþ keþke bende katýlabilseydim. bidahaki sefere artýk :D
Baþta Ýbrahim abi olmak üzere organizasyonda emeði geçenlere ve katýlanlara teþekkürler...
Printable View
Süper bi gün geçmiþ keþke bende katýlabilseydim. bidahaki sefere artýk :D
Baþta Ýbrahim abi olmak üzere organizasyonda emeði geçenlere ve katýlanlara teþekkürler...
Çok güzel bir buluþma olmuþ katýlan arkadaþlara teþekkürler böyle yoðun katýlýmlarla darýsý baþýmýza (Mersin olarak)
Çok süper görüntüler. Emeði geçen ve katýlan tüm arkadaþlara teþekkürler. Darýsý baþýmýza inþallah :)
bende baþta Ýbrahim abi ve yöneticilerimiz olmak üzere, tüm üyelerimize tek tek çok teþekkür ediyorum.
Gerçekten mükemmel bi organizasyondu, ellerine, emeklerine saðlýk ibrahim abi.
Eee havalar ýsýnýnca pikniðe nereye gidiyoruz :D
Çok güzel buluþma olmuþ emek veren ve katýlan herkesi tebrik ederim :)
tebrik ederim, çok güzel bir aile fotoðrafý :)
izin alamadýým için erken ayrýlmak zorunda kaldým lütfen kusura bakmayýn ama çok kýsa da olsa beraber olmak güzeldi... :)
keþke kalabilseydim sonrasý da baya güzelmiþ buluþmanýn... :)
hatta sonrasý daa güzel diebilirim... :)
Güzel bir gün oldu. Tüm arkadaþlara, özellikle Ýbrahim'e ve Murat (ben þahidim Murat kahvaltý tabaðýný dahi bitiremedi:( ) teþekkürler. :)
Darýsý diðer illere. Soðuk havarlarda oluþan sýcak dostluklar için güzel bir ortam oluyor.
güzel bir buluþmaydý.emeði geçenlere tþkler.
Emeði geçen herkesi kutluyorum güzel bir ortamdý görüþemediðimiz arkadaþlarý görmek beni çok memnun etti :)
organýzasyonda emegý gecen basta Ibrahým Abý ve Murat Abý olmak uzere, herkeze tesekkur ederým.cok guzel býr gun olmus.emegýnýze saglýk...
Ailecek pek þekeriz, pek güzeliz maþallahhh :)
Emeði geçen, katýlan, destek ve yardýmcý olan herkese çok teþekkürler..Dilerim arayý çok uzatmadan yineleriz!
Bizde de epey bi foto var, en kýsa zamanda ekleriz..
Hadi gizem bekliyoruz çok az foto var..
arkadaþlar çok eðlenmiþsiniz emeði geçen ve katýlan herkese teþekür.
Diðer resimler burdan ==
Picasa Web Albums - bora - GP BULUÅžMASI
Alýþkanlýk olmuþ bende ondandýr ama mesaj alýnmýþtýr Ýbrahim...