CALIFORNIA SCENTS HOME/CAR AIR FRESHNER - CHOOSE ANY 6 | eBay
6 tanesi 10 sterlin, 6 sterlinde royal mail kargo tutsa (geçen sefer öyle bi rakam ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam) 50 lira, 8,5 tl'ye geliyor tanesi yaklaşık
CALIFORNIA SCENTS HOME/CAR AIR FRESHNER - CHOOSE ANY 6 | eBay
6 tanesi 10 sterlin, 6 sterlinde royal mail kargo tutsa (geçen sefer öyle bi rakam ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam) 50 lira, 8,5 tl'ye geliyor tanesi yaklaşık
önceki parti kullandıklarım içinde buble gum ve santa barbara berry 2 aya yakın dayanmışlardı, ananaslı olanı beğenmemiştim, bi artic ice'dan memnun olmadım.
türkiyeye ithal eden firma tanesi 13 liradan gönderiyormuş, 4 tane alırsak kargo ücretsiz miş, yeri konyada, ilgilenen varsa değerlendirebilir
[QUOTE=Hutne;706381]önceki parti kullandıklarım içinde buble gum ve santa barbara berry 2 aya yakın dayanmışlardı, ananaslı olanı beğenmemiştim, bi artic ice'dan memnun olmadım.
türkiyeye ithal eden firma tanesi 13 liradan gönderiyormuş, 4 tane alırsak kargo ücretsiz miş, yeri konyada, ilgilenen varsa değerlendirebilir[/QUOTE
4.75 almıştım paramın hepsiyle 28 tane.manisa-salihli çıkışı shelden ertesi gün gittim bir tane bile kalmamıştı![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri