Ebay'de satılanlar orjinal midir ciddi çekincelerim var. Çinde sahtesi bol olan bir ürün. Orjinalin yarısı kadar gitse zaten fiyat aynı oluyor..
Printable View
minibüs caddesi üzerinde sonaxın yanındaki. Başka markada var orada california scents tipinde. Neredeyse bütün çeşitleride var test amaçlı getirmişler eğer çok talep olursa sürekli getireceklermiş. Ben 2 tane alıvermiştim. Çilek çok güzel tavsiye ederim bubble gum tadında şekerli tatlı bi kokusu var. Balboa bubble gum da denemiştim bi önceki golden state bubble gum kadar güzel değil. Eski bubble gum yani golden state olan çok daha güzel, kısaca şekerli kokularda ya çilek kokusunu yada golden state bubble gum alın derim. zaten orada kutuların üstünde stickerları var test etmek için sürtün elinizi koku geliyo :)
28 tane falan gelmişti https://erdemboya.ticaretimiz.com/pr...st/group_66582
1 erya verdim 3 ben kullandım geri kalanı 4 günde satıldı sahibinden de getirtiricem yine olmassa..
vay arkadaş ya denizli'e yolu düşecek var mı biri de bana alıp getirse o yandan ; ) bizim burda hala air wick'ler satılıo :D
önceki parti kullandıklarım içinde buble gum ve santa barbara berry 2 aya yakın dayanmışlardı, ananaslı olanı beğenmemiştim, bi artic ice'dan memnun olmadım.
türkiyeye ithal eden firma tanesi 13 liradan gönderiyormuş, 4 tane alırsak kargo ücretsiz miş, yeri konyada, ilgilenen varsa değerlendirebilir
Aynen bende santa barbara berry, balboa bubble, ve golden state bubble kullandım. Santa Barbara Berry ve Golden state Bubble gum ı tavsiye ediyorum. Balboa baştan güzeldi sonra iyice WD40 kokusuna döndü. Zaten dibinden koklayıncada tarçınlı gibi kokuyor.
ben alırım ortak ... 4 kişi yaratalım hemen :d
[QUOTE=Hutne;706381]önceki parti kullandıklarım içinde buble gum ve santa barbara berry 2 aya yakın dayanmışlardı, ananaslı olanı beğenmemiştim, bi artic ice'dan memnun olmadım.
türkiyeye ithal eden firma tanesi 13 liradan gönderiyormuş, 4 tane alırsak kargo ücretsiz miş, yeri konyada, ilgilenen varsa değerlendirebilir[/QUOTE
4.75 almıştım paramın hepsiyle 28 tane.manisa-salihli çıkışı shelden ertesi gün gittim bir tane bile kalmamıştı:D
ee bi tanesini bize yolla bari yuhh ; )
arkadaşlar ufak bi araştırma sonucu denizli'de bi bp'de buldum.bp gümüşler olarak geçiyor.Ayrıca bu ürünün satıldığı yerlere ulaştım ;
İzmir : Mavişehir Carrefour OtoYıkama
İstanbul : Safir AVM Otoyıkama , Metrocity AVM Otoyıkama , İstinyepark AVM Otoyıkama, Bahçeşehir Carrefour , Trump Towers
CEMİLE SİBEL KAHYAOĞLU
PERFORMANS OTO VE EV KOKULARI
İthalatçı kadın bu 13TL KDV dahil satıyorlar.Orjinalmiş.Daha yeni yeni amerikadan getiriyorlarmış.
sabredin gelicek:D
kahretsin dayanamadım verdim siparişi erdem boya'ya :D
Bostanci ve kazasker shelle baktim bubblegum haric hepsi var bilginize
kazaskerdekinedemi gelmiş?
Evet gelmis bence anadolu yakasindaki tum shell lerde de olabilir , goztepe po ya baktim orda yoktu ama dedigim gibi bubblegum haric hepsi var almadim yarin caddedekine bakicam
ümraniye sanayide buldum ama yine bubble gum yok :(
bubble gum meşhur çıktı piyasaya kalmaz şu aralar yakaladınmı almak lazım 2 3 tane :D