çıkma davlumbaz arıyorum.
505 825 7972
çıkma davlumbaz arıyorum.
505 825 7972
Aksarayda yan sanayi 40Tl ye bulabilirsin. Belki başka yedek parçacılarda da bulursun.
benimde sağ davlumbaz kırıldı. yan sanayi nerden bulabilirim acaba.
benimde aynı sorun hemde sağ-sol takım servis tekine 140 TL gibi bi rakam söyledi,,,,
serviste 67 tl iscilik haric, gecen hafta degistirdim. firat oto - topkapi
valla tekine 80 TL diyorlar, işçilik haric
haliç otoda teki 80 TL ve yukarda fırat oto da daha uygun olduğunu şimdi okudum
sabahtan beri 5defa aradım fırat otodan fiyat alamadım maalesef sağlık olsun...
yeri gelmisken davlumbaz kirik kalsa ne olur?
parçalanıp parçaları kopmamışsa, çatlaksa çatlak kısımları birleştir iyi bir (henkell) marka siyah renkli silikonla çatlakları doldur parmağınla düzelt,silikonu kımıldayan yerrlerede sürebilirsin. silikonladıktan sonra silikonun kuruması için arabaya binme 8,10 saat falan...
Herkezin mi davlumbazı kırık yaa... Benim sağ kırık.. Ne adiymiş arkadaş..![]()
Müslüm abinin serviste 100 lira istediler..
BY Turbo SPORT 150 HP
Benim lastik sol davlumbazi yemis bitirmis! Sanirim onu sabitleyen baska bir trim parca eksik ki lastige kadar degiyor.
Bu arada birkeresinde dikkat etmistim; 308'lerin davlumbaz ve camurluklar siyah kopuk benzeri bir malzemdendi. Boyle bisey yaptiramaz miyiz? Hem esnek ve dayanikli olur, hem de ses yalitimi saglar!
Ben Çiftini 70 Liraya Aldım Davlumbazların Arkadaşlar
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Yan Sanayi ve Pendik Oto Sanayiden Aldım
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Benimde sağ kırık hafif orjinaline 90 dediler. Yan sanayi var 25 tl ama sağ taraf yok ellerinde![]()
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
bende sağ taraf arıyorum arkadaşlar uygun fiyata bulun varsa bilgi verirse sevinirim.
manisa salihli de 40 tl ben aldım ama biraz ince
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri