anlaşırık anlaşırık jantları buldukta fiyat kaldı :D:D
Printable View
ya bu başlığı açtığımdan beri 4 takım jant çıktı piyasaya
1i kısmet değilmiş takasa girince başkasına gitti
1i istanbul içinde gel 400e al dedi
diğerleri jant lastik olarak pahalı geldi :)
burdanda yazayımda verebileceğim max 400(nakliye dahil) çok zorda kalırsam istanbul içi teslimatta ayarlarım aslında :D
sadece jant
ayarlamaya çalışırım
hadi inşallah :D
bu başlığı açarken 350den fazla vermem diye düşünüyodum ama artık sabırsızlanmaya başladım iyice :D tepem atıcak ali abininkileri alıcam sonra akü bitince 3 ay yatçak araba :D
söz veremem ama şansına gelirse :)
kimse söz veremez zaten ya :D artık beklemekten başka yapıcak bişey yok :D
bide forumdan emotion satılığa çıkarsa onlara teklif ediyorum :D:D:D
dynamiclerde bu jant fabrikasyon değilmi eğer öyleyse ben aldığımda bana saç kapaklı olarak verdiler bizimi keklemişler :D:D
dynamiclerde opsiyon kardeşim. emotionlarda standart
lastiklerle 400 e verim :) ama lastikler 5-10 anca gider.... bende aliim 17 leri :)
kargo dahil(şubeye teslim ucuz olur :D) lastiksiz 400 veririm abi. lastikleride söktürdüğün yer kargo parası kadarına alır heralde :D
hala düşünüyorsan bi arkadaşım var eğer ikna edersem ondaki orjinal 15 leri sana verebilirim
fiyat aralığı uygun olduktan sonra düşünüyorum tabii :D:D
birde temiz olcak. tamir vs kesinlikle olmucak.
kargoyuda ucuz olarak ayarladım gibi. 370 son teklif(kargo hariç).
arabayı daha sıfır aldı 5 ay oldu bugün xenon felan taktıkta söyledim ama pek birşey demedi lastikleride sıfır yakında jant takarım onlar boşa çıkar jant lastik 600e veririm ama sıfır daha araba 4.000 de
lastik ihtiyacım yok mert. şubatta alınmış 10binde er300lerim var. onlara kıyabilsem 16 alırdım zaten :D
tamam sadece jantları veririz o zaman ama dediğin fiyatsa zor bulursun o fiyata :)
fiyatı tekrar konuşuruzda daha 1-2 hafta önce müslüm abi kendine aldı daha aşşasına :)
ederi o kadar :) Sertaç abi 5 tane 16" jant lastik 650ye verdi :)