haaa haklısın o zaman her jant da takılmaz tabi...
ozan bence en iyi kararı verdin emin ol çok iyi 2. el jantlar çıkacaktır karşına.ama lastikçilerde biraz zor öle jantları bulman. bence netten ara kesin çıkar karşına bişiler...
Printable View
haaa haklısın o zaman her jant da takılmaz tabi...
ozan bence en iyi kararı verdin emin ol çok iyi 2. el jantlar çıkacaktır karşına.ama lastikçilerde biraz zor öle jantları bulman. bence netten ara kesin çıkar karşına bişiler...
bakıyorum sürekli ama hiç uygun fiyatlı bilinen marka denk gelmedi, momonun sıfırı 800-900 arası
bakalım artık olmadı kapaklarla devam :)
momo kadar kaliteli olmasa da iyi jant markalarından denk gelmişti bana... yani adını duymadığım çok marka var ama araştırırken adını duymaya alıştığım birçok jant markası denk geldi 2. el ararken.
aslında bende :D:D şimdiye kadar 100kere almıştım başka bişey olsa hatta sana acelem var demiştim hatırlarsan :D:D
ama orjinal biraz daha ağır basınca mecbur bekliyorum aslında çok kollu titanyum renginde bi jantı var fiatın o olsa şimdiye çoktan almıştım ama iptal etmişler nedense :S
evo jantıda olabilir :)
https://forum.grandepuntotr.com/atta...tograf0072-jpg
yok ya evo jantı pek hoş durmaz bence ) ama dediğin gibi ya o çok kollu fiat jantı fun modellerde var sanırım ya da beyaz bi gp'de var oz racing çok kollu jant. çook yakışıyo bence de...
çok kollu dediğim o değil abi aslında oda güzel jant ama bizim kapaklara benzediğinden çok ısınamadım bide esas sebep 16" onlar :D:D
dediğim jant bu, 600tl filan fiyat çekseler serviste hemen alıcaktım
o fiyata kimse almayınca iptal etmişlerdir haliyle :))
çok mantıklı :D:D
up
güncel
hala kapaklar duruyo :S
satıcı kargoyla uğraşmak istemiyodu abi :D
az daha sabret elbet dükkana gelir orjinal :D replika istiyosan araştırırım
mert sabretmekten başka carem yok zaten temiz orjinal istiyorum :D
beklemedeyim :D de muhtemelen fiyatta anlaşamayız :D:D