Alıntı krmcn2507 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Feyzullah abi yorumun için teşekkür ederim. Aradığım aracı bulduğumda illaki exper kontrolü yapıcam malum usta bulmak zor. Genel de fazla araç kullanan birisi değilim işe gidiş gelişlerde kullanırım sadece 15 gidiş 15 dönüş 30 km kadar bir yol yapıyorum lpg ile dizeli aratmaz heralde. Torpido çatlağını da bu forumdan öğrendim ona da dikkat ediyorum bakarken, görüştüğüm araç sahiplerine de soruyorum city arızası yaşadınızmı diye tek korkum malesef o ve servisler de 10 yaşındaki aracı yapmazlar diye düşünüyorum.
City arızası yaşayan arkadaşların servisten aldıkları önemli bilgi, aracınızın serviste hic kaydını bulamıyoruz diyerek, değişim kararı için sıkıntı yaşayan arkadaşlar olduğunu okumuştum. Özellikle servis bakımlı bir araç bulmaya gayret etmenizi öneririm. Size özellikle benzinli araçları yukarıda önerdim, çünkü dizellerin yüksek km bakim maliyeti benzinli aracın maliyetini 2 hatta 3 e katlama ihtimali var. Alacağınız aracın illaki bir boyalı hasarlı durumu olacaktır. Aracı alırken ön taraftan hasarlı olmamasına dikkat ediniz.