Ben size şöyle diyeyeim bugün bende aracımı satıyor olsam hafta sonu hariç ve expertiz hariç almak isteyen ustası ile gelsin derim. Çünkü araç sanayi tarafında çok gezindiği zaman ustalar arasında lafı sözü çıkıp dedikodular ile mimleniyor.
Ben size şöyle diyeyeim bugün bende aracımı satıyor olsam hafta sonu hariç ve expertiz hariç almak isteyen ustası ile gelsin derim. Çünkü araç sanayi tarafında çok gezindiği zaman ustalar arasında lafı sözü çıkıp dedikodular ile mimleniyor.
Ben yetili servise götürelim diyorum, tek bir yere gidecek en fazla yarım saat sürer, dediğiniz gibiyse önce kaporanı veririm, yarın da satışını yaparız dedim. Makul bence, gerçi dese hafta sonu olur diye ona da okey derdik.
Ben kendime alıyor olsaydım , bu aracı çoktan bırakmıştım, ben bu durumu saygısızlık olarak görüyorum.Bir aracı satmaya niyetlendiysen, bence servise gidip kontrol ettirmeyi ve notere satış için gitmeyi göze almış olması gerek diye düşünüyorum. Bunlar gayet normal ve yapılması mecburi olan şeyler.
Şu da var araç adamın ister baktırır ister baktırmaz oda ayrı bir konu, sadece böyle olmaması gerek bence.
Konu ORS15 tarafından (10/10/2016 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri