Valla onu cocuk olunca dusunucez artiksuan icin hangi arabaya baksam tek kapisina bakiyorum
![]()
Sent my iPhone using
selamlar herkeze iyi alışverişler bende fiat punto alacagım 1 tane buldum tek camurlukta boya var 2011 model 30bn tl diyor km 80bnde sizce alınır mı arac acaba ve piyasad ayrın birgün satmak istesem satılır mı
meraba ben de punto alacagım ve 2011 model 1.4 motor 120bg gücünde arac siyah 30bn tl diyor tek hasarı camurluk boyalı bu fiyatlar normalm i
var verebilirim 277367442 ilan nosu sahibinden
30bn liralık alacagım bendeki butcede bu sattığım zamanda ev alacağım bayagı binerim yinede 2 3 sene civarı
yeniledim
araç maraşta
1200tl hasar kaydı var
baktınız mı
Fatma Hanım, ilan sahibi ile görüşüp daha detaylı bilgi inanıyorum ki almışsınızdır. Ancak ilanı incelediğim kadarı ile şunları belirtebilirim:
Araç 90 HP. Dolayısı ile baskı balatada bir değişim yapar iseniz maliyeti 75 HP olan modellere göre daha fazla olur.
Aracın rengi siyah, şık bir görünüme sahip de olsa şu anki sahibinin de yazdığı gibi çizikleri hemen belli eden ve yaz mevsiminde de sıcağı aşırı çeken bir renk.
Aracın LPG'li olması avantaj ancak ne zaman takıldı, ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Aracın sahibi çizikten kaynaklı boya işlemlerini kaskodan yaptırdığı için araç hasar kayıtlı görülebilir. Bu da satış açısından bir parça zorluk demek. İnsanlar hasar kayıtlı olan bir aracı haklı olarak almak istemez elbette yani siz ister "boya işlemini kaskodan yaptırdım o yüzden" deseniz bile inanmayabilirler ve kaza olduğunu düşünebilirler.
Şu an piyasa oldukça yüksek ama bu model bir araç için fiyat gayet uygun görünüyor.
Diğer arkadaşlarımız da yorumları ile size fikir vereceklerdir. Takdir sizin.
276459340 birde bu var ikisi arasında kaldım
Fatma Hanım, bu aracın da hasar kaydı olup olmadığı, değişen veya boyalı parçasının olup olmadığı ilanda belirtilmemiş ve ayrıca aracın orijinal jantları dahi üzerinde değil. Yani spor görünümlü bir araç da olsa bir, iki aksesuar eklenmiş araca ve bence göz zevkine pek hitap etmiyor.
Benzinli olması, LPG sistemi yapılmaması aslında motorun halen sağlığının bozulmadığına işaret
Renk içinse benim görüşüm beyaz renk, Fiat marka araçlarda "acaba bu araç şirket aracı olarak mı kullanıldı? Motoru revizyon görmüş olabilir mi?" gibi soruları da beraberinde akla getiriyor.
Size önerim bütçenize uygun yetkili servis bakımlı, füme renk, kazasız, boyasız, hasar kayıtsız araçlara bakmanız. Km. ise benzinli araçlar için çok da önemli değil. Bakımları zamanında ve yetkili serviste yapıldı ise yeterli.
peki arada sırada sizinde önerilerinizle bakacagım teşekkür ederim ...
Rica ederim. Ancak forumda eminim araç alım-satım konusunda daha tecrübeli arkadaşlarımız vardır. Onlar daha da net bilgi iletebilirler.
Dilerseniz taleplerinizi daha önce de belirttiğim gibi forumda yer alan İLANLAR - ALINIK ARABA kısmı üzerinden yeni bir başlık (konu) açarak veya satın almayı düşündüğünüz araç, mevcut konular arasında; marka ve model olarak aynı araçtan ise o konu başlığı altında yorum yazarak iletebilirsiniz.
Bende J-jet kullanıcısıyım 4 kapı araçta herhangibir hasar kaydı yok mayıs haziran gibi satmayı düşünüyorum. araba orjinal T-jet 120 beygir araçtır. Lpg uygulaması yapılmamıştır. 76 bin km 2008 model araçtır. İlgilenenlere duyurulur
t jet almayı düşünüyorsanız aracım çok temiz ve bakımlı incelemek isterseniz :
Fiat Bravo 1.4 T-Jet Dynamic Plus 2010 Model 37.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 284807697
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri