Multijet tjet derken, bugun tertemiz ve full bir punto evo multiair sahibi oldum. Baslik kilitlenebilir![]()
Multijet tjet derken, bugun tertemiz ve full bir punto evo multiair sahibi oldum. Baslik kilitlenebilir![]()
Valla olsaydı tabii ki daha iyiydi ama İzmir'den Ankara'ya kadar hep klima açık 22 derecede sabit (İzmir 28 dereceydi. Uşak'a kadar soğutmak için, Uşak'tan sonra ısıtmak ve nemi çekmesi için kullandım.) 120-130 arası hızla geldim. Dizel gibi 5.5 lt/100 km yakıt tüketti. Neredeyse yarım depoyla 600 km yol yapıyordum. Multiair motora hayran kaldım. 3000 devre kadar şaka gibi az yakmakla birlikte 3500 sonrası şahlanıyor. Karakterli motor yapmış adamlar25500 km'de, 10-15 cm 1 kapıda lokal boyası olan, blue&me dahil cam tavan hariç full olan bir araç. 140.000'e gelene kadar satmam heralde, evlat olur
İyi dileğiniz için teşekkür ederim, cümlemize
Teşekkür ederim![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
T-jet'de olup Evo'larda olmayan bir kaç özellik sayar mısınız?
Nubuk kumas ve dikisli koltuklarlar ; arka tekerler kampanadegil disk fren , turbo beslemeli bir motor , 17" jantları orjinal fiat premium sessistemi surus dinamikligi ve aklıma gelmeyen bir suru nevare.... kısacası full kavramlarımızfarklı dostum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri