Günceldir.
2006 - 2007 Fiat Grande Punto Arıyorum . KM Max: 130.000 Bütçe :20.000 Şehir : istanbul
Komple boyalı ve Pert kayıtlı araçlar hariç.
Günceldir.
bu fiyata biraz zor
Zor hocam fiyata anca boyalı değişenli yada acil satan denk gelirse alırsınız
2006 1.4 fire dynamic 80 binde grande punto buldum toplamda 4bin tl hasar kaydı var fiyat 21000 sizce nasıl fiyat olarak?
Km orjinal mi
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
20bin bütçeniz varsa 150bin km üstüne bakıcaksınız mecbur. iyi bakıldıysa km yüksek olsun olmasın farketmez
Dizel araç sevmiyorum sıkıntı yaşadım eskiden takıntım var dizele
ben aracımı satmayı düşünüyorum çok yakın bir zamanda, 2008 model 135,500 km multijet füme gri, bakımları 90.000 km ye kadar serviste sonrası bostancı Re-Se otoda düzenli olarak yapıldı extra motor bakım işlemleriyel beraber. arabama park helindeyken yaşlı bir teyze vurdu 3.187 tl hasar oluştu ve nereden geldiği belli olmayan 2008 yılına ait (aldığımda yoktu 2011 de aldım aracımı) 1.500 TL var. fiyat olarak 22.500 Tl düşünüyorum.
Okumuştum ilk mesajda yazini, fikir olsun diye yazdim ama insanın gozune sokar gibi copy paste yapmanin anlami yok. Umarım aradığını bulursun
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri