24 bine tjet sport bulmak zor. Umarim bulursunuz
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Arkadaşıma benim özellikle kafasına sokup al diye direttiğim temiz oynanmamış kazasız km si düşük bi t jet sport arıyoruz,fiyatlar yükseldi işimizde zorlaştı tabi ama 24bin tl para var,malum siteyi takip ediyoruz ama burdanda şansımızı arttırmak istedim,teşekkürler..
24 bine tjet sport bulmak zor. Umarim bulursunuz
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
2008 t_jet sport 3 parca boyali deisen yok 120 binde benzinli hic lpg takilmamis rock siyah aracimiz var en son rakam 24.750 birakiriz
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
işiniz zor kolay gelsin bende aradım 4 ay para cebimde gezdim 23 bin bütçem vardı
kışı bekleyin derim kışın 22-23 istenen araçlar ne olsuysa 25 -26 oldu
tek fiyatı değişmeyen araç orkun abinin aracıdır burdan da saygılarımı iletiyorum kendisine.
ben şu anlık tek kapı punto multijet aldım.kısmet olmadı. t-jet kadar gitmesede yakmıyor ama tek kapı gp ler çok ferah ve güzel görünümlü ve keyifli.
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
dedikleriniz çok zor. inş bulabilirsiniz.
Tjet gibi bir araç 22-23 dolaylarını hiçbir zaman haketmedi.Bütçeniz konusunda birşey diyemem ama bulsanız bile düşük km'li veya temiz olma ihtimali düşük olur o fiyatlara.Orkun abi meselesine gelince yanlış okumadıysam fiyatı güncelleyeceğini söylemişti.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri