arkadaşlar mondeoyu aldım, araç umduğumdan çok çok temiz çıktı, sahibi eczacıymış,benim puntişime özendiğimden daha fazla özenmiş,sütte leke var bunda yok,zaten en pahalı 2008 mondeo trend buydu,pazarlıkla iyi bir fiyata çekince almak farz oldu,, aslında ben titanyum bakıyordum ama bu temizlikte ve hasarsız bulamadım,donanım olarak sadece xenon olmaması beni üzdü ama hemen 2 adet mercekli ön far sipariş ettim o meselede halloldu... alır almaz 4 tane micheline lastik taktırdım,hemen kn kutu içi hava filtresi ve eibach yay siparişi verdim,şu anda motor ustam triger değişimi,motor temizliği,bakımı ve egr iptali yapıyor,yaylar ve farlar takıldıktan sonra birkaç fotoğraf ekliycem,, döşemeleri deri yaptırmayı düşünüyordum ama orijinal döşemesi o kadar yeni,temiz ve yıpranmamış duruyorki söktürmeye kıyamıycam öyle kalsın daha iyi,, birde şöyle bir durum var,aracı o kadar beğendimki sanırım artık mondeodan inmem gibi geliyor bana,,puntişim bir kenarda çürüyeceğine ihtiyacı olan bir arkadaşın işini görsün diyorum,yani sizin anlıyacağınız puntoyu satmama kararımı değiştirdim,satsamda puntonun kalbimde hep ayrı bir yeri olacak,,yarın fotoğraflarını çekip uygun bir fiyattan siteye ilan giricem,hadi hayırlısı bakalım