Arkadaşım o fiyata bravo çok zor
Arkadaşlar merhaba GP yi sattıktan sonra Bravo Almak istiyorum 2008 model civarı yanlız bütçem kısıtlı 17000-18000 civarı bütçem var belki yetmez ama ne yapalım elimde olan bu Önceliğim benzinli olması yoksa dizel de düşünülebilir punto yu satmadan önce vardı 2 tane satana kadar onlar da satıldı boya değişen takıntım yok kendinde veya çevresinde olan özelden mesaj veya (0536 708 11 06 Mehmet) noya bilgi verirse sevinirim Herkese iyi günler...
Konu bossman449 tarafından (16/07/2013 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yakıt Durumu
Arkadaşım o fiyata bravo çok zor
2 tane vardı ufak tefek kazası boyası olan da satılmış yetişemedim
Allah gönlünüze göre versin, fakat o fiyata bırakın toplanmışını hasarlı halde ancak bulabilirsiniz. Sadece boyalı ve değişeni olmayan aracı o fiyata bulmak imkansız.
Brava mı bravo mu?Bravo o fiyata hiç aramayın...
ben satabilirim 43 bin![]()
dedimya iki tane vardı kaçırdım![]()
Mehmet, bütçeni ben tam olarak anlayamadım.Bütçen GP+17000 ise gönlüne göre bir Bravo bulursun.Ancak toplam 17000TL ise tahminim pert bir Bravo bulup yaptırıp binersin, yine de bu bile bütçeni aşar,
Hayırlısı olsun diyelim...
2001 model brava alınır
Konu kimber tarafından (17/07/2013 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış
Punto Evo
mehmet 17000 nerde vardı link varmı?
0 fiyata alacağın bravo başına dertten başka birşey olmaz stilo bak bence o fiyatlara daha mantıklı olur
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
3-4 parça değişen yada komple boyalı olan vardı da geç kaldım işte linki
Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic 2008 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 130577467
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
şimdi 17 bine bravo olmaz siz bravo mu brava mı yoksa eski kasa tek kapı bravo mu bakıyorsunuz
eski kasa bravo
brava
2008 + bravo
![]()
aynen 2008 + galiba bulmak zor ben sitede bikaç tane bulunca bulurum zannetmiştim yanılmışım galiba neyse en iyisi GP ye tekrar merhaba demek galiba![]()
17-18 mi yoksa klavye hatasımı var 27-28 mi demek istedi arkadaş. Ben tam olarak anlayamadım da![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
) en iyisi bu sevdadan vazgeçmek galiba
bravo benimde favorilerim arasında vazgeçmeyin,erteleyin.bi ara heveslenip 2008 t jet alacaktım.araç içime sinmediği için olmadı.umarım başarırsınız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri