*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
33 beni gerçekten kasar.. Daha LPG taktırıcam. Ama araç LPG li olursa düşünülebilir. İlginize teşekkür ederim çevrenizde varsa görüşmek isterim.
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
çevremde malesef yok ama bu iki araçta temize benziyor.birincisi fiyat olarakta tatminkar.
Fiat Bravo 1.4 T-Jet Dynamic Plus 2010 Model 29.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 94369341
Fiat Bravo 1.4 Turbo Dynamic 2010 Model 31.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 92015079
İlk araç ile görüştük bakalım... Bu ilk araç Emotion mudur Onur Bey? Yani Hilhollder, Cruse, Oto kapanan dış aynalar, Blue-Me ? Fikirleriniz benim için çok değerli çok teşekkürler
hocam kesinlikle emotion değil dynamic still paket!
Emotion olsaydı jantlar farklı olur cam çıtaları aliminyum olurdu.
ESP yi işaretlemiş ama sormak lazım eğer teypin sol tarfında city tuşunun altında asr off tuşu varsa esp ve yanındakiler gelir.
cruise ve katlanan ayna için asist kitli olması gerekir alınmışta olabilir olmayadabilir bunu aracı gördüğünüzde anlarsınız zaten ama dedeği gibi hatasız bir araçsa ve fiyatta biraz esnetilirse kaçmayacak bir araç emin olabilirsiniz.Heleki esp varsa direk alın derim zaten.En önemlisi esp cruise yada katlanan ayna olmasada olur.
Güncelllllllllll :s
ESP yok dedi vazgeçtim abi. Fiyattada hiç esneme yapmadı inada bindi o iş.. Bugün ilanı kaldırmış sanırım sattı aracı...
Onur abi birde şu aracı incelermisin fiyatı uygun geldi bana ESP falan bundada yok ama fiyat böyle olunca gözardı edilinebilinir diye düşünüyorum:
Fiat Bravo 1.4 T-Jet Dynamic Plus 2009 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 92982797
Yorumlarını bekliyorum abi
Fiat / Bravo / 1.4 T-Jet Dynamic Plus / 2009 MODEL 29000 KM.DE BAKMADAN GEÇMEYİN ÇOK TEMİZ BİR ARAÇ. sahibinden.com'da - 97775045
perti yoksa ve şasi direklerde sıkıntı yoksa 25000 e alınır.Bir ara istersen.
ESP var cruise var.
senin gösterdiğin araçta fena değil ama zamanın varsa beklersen belki fiyatlar düşeceği için daha iyi bir şey denk getirebilirsin.
o araçta 3parça boya var ve biriside bagaj kapağı, Malesef boya takıntım varBiraz daha beklemek en hayırlısı sanırım...
Kardeşim gel beni dinle eğerki sadece boya ise takılma kırabildiğin kadar kır fiyatı ve yapıştır.pert mert yoksa 3 parça boya heleki ağır bir kazadan dolayıda değilse hiçbir sıkıntı olmaz ucuz alırsın ucuz satarsın ilerde zararın minumum olur kardeşim.
Ben olsam öyle yapardım ve dediğim gibi bir araçsada inan alırdım ben o aracı.25000 e espli cruise lu 30000 km de dynamic bravo tabi senin fikrinede saygı duyarım bu nacizane benim fikrim.
Güncel Arkadaşlar...
Fiat Bravo 1.4 T-Jet Dynamic Plus 2010 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 98542946
Bu araç plus donanım blue me standart ve makyajlı sıkı pazarlıkla alınabilirse süper olur.
Fiat Bravo 1.4 Turbo Sport 2009 Model 34.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 91822185
Adamın araç ilanları var demiştin hocam ama kamyon v.s belkide gerçekten sıkışık bir durumda ara 30000 a diret verirse git al dedikleri doğruysa.Deri döşeme bile ayrı bir hava katmış alete.
Yada kafadan koparalım al bunu 20 yıl modasımı geçti sıkıntın olmadan Kullanırken Boluda tüm gözlerin üzerinde olacağı arabaların Babası Lancia!!!!!
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...98896590/detay
Konu Honor COOPER tarafından (13/09/2012 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri