arkadaşlar isterseniz malı kötülemeden yada karalamadan önce bir piyasa araştırması yapın, eleştiri yapılır saygı duyarım ama kıyaslama yaparken yada değerlendirme yaparken acımasız olmayalım, 2 hafta önce 24.500 TL verildi vermedim aracımı, sahibinden.com üzerinden gelen mersajları görebilmeniz için şifremi paylaşayım isterseniz bakın 24,000-25000 aralığında teklif edenlerle dolu mesaj kutum.
değişeni olmayan kazası olmayan, plaka kayıtlarında hiçbir kaza kaydı çıkmayan, zamanı gelmemiş olmasına rağmen yinede tüm diğer ağır bakımları yapılmış olan, tertemiz dipdiri bir araç gösterin 25-26 bin TL ben alırım çok ciddiyim. pazarlar ve sahibinden.com daki dizel+otomatik araçların tümü rent a car araçları ile dolu ve hiçbirinini km si orjinal değil, garantisi bitmiş kaç tane araç düzenli olarak yetkili servis bakımına giriyorki, yetkili servis bakımına girmeyen hiçbir aracı almam ben, çünkü km sinin orjinal olup olmadığını düşürülüp düşürülmediğini servis kayıtlarına ve bakım zamanlarına bakarak anlarsınız başka türlü anlayamazsınız. ben aracımdan çok çok memnunum, ş.içi 100 km de 4 lt yakıyorum, inanmayan gelir bir hafta sonu istanbul gezisi yaparız beraber ispatlarım. bu forumun alışkanlığı olmuş bir malı yada ürünü karalamak, ilgilenen kişi beğenir yada beğenmez bana fazla geldi der saygu duyarım ama ilan ile ilgilenen kiişilerin dışındaki yorum yapan kişilerin uçmuş felan gibi tabirler terimler kullanması hiç hoş değil. syg....