Sağolasınn semih arkadaş bulaştırayım sanada en güzel puntolar seninde olsun inşallah![]()
hayırlı olsun![]()
3 yasındaki arabaya göre km neden bu kadar yüksek sordunuzmu ne amaçlı kullanmışlar ?
sordum: 2.nci sahibi imiş ilk alan kişiyi bilmiyorum onu sormadım kişi dolmuş şöförü idi aracı beraber kullandığı kişide sigortacı idi 1 yıl kadar önce sanırsam 65000'de almışlar ve kendileri kişisel olarak kullanmış aracın 2 sahibi varmış yani baya baya gezmişler anladığım kadarıyla benimde kafama o çok takılmıştı ama testte motor kısmı için performansının %100 veriyor deyince içim rahatladı açıkçası ve kafamdaki soru işaretleri gitti bide çok ısındım zaten arabaya![]()
kazasız belasız olsunankara grubuna bekleriz
![]()
Çok teşekkür ederim herkez kazasız belasız gezsin
Tabiki katılmak isterim bende araca daha tam hakim değilim bilen biri anlatır bana hem![]()
Gerçekten çok sevindim senin adına inş hiç sorun yaşamazsın araçla ilgili ..
Kısa bilgi :
-far yükseklik ayarı var
-Koltuk ve direksiyon ayarı var
-geri viteste arka silecek çalışıyor
-menü tuşundan ufak tefek ayarlamaları var (airbag , hız , saat vs.)
Başka pek birşey göremedim zaten donanım olarak pek birşey yok araçtaAma sürüşü çok hoş hatta ben 2 ay sonra yeni araç aldıracaktım ama şimdi vazgeçtim gayet mutluyum
![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Otomobilinizi iyi gunlerde kullanin, darisi benim basima; ben de 2006 - 2008 Benzinli(Tup Takilmamis) Starjet Emotion veya Starjet Dynamic ariyorum ancak henuz bulamadim![]()
hayırlı osun ... darısı başıma
bende puntolamak istiyorum.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri