ben 20 gün önce istanbuldan almıştım70 bin altıo arıyordum temizini bulamadım 90 bin de aldım 22 ye
Arkadaşlar Herkese selamlar
Ankarada yaşıyorum 19.000 TL - 21.000 TL arası 1,3 multijet DİZEL ve özellikle KM 80.000'den az Punto arıyorum (kırmızı renk hariç) değişensiz ankara aracı alacağım şehir dışına çıkamıyorum çıkabilsem değerlendireceğim ilanları. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Biliyorum çok şey istemiş olabilirim kusura bakmayın![]()
ben 20 gün önce istanbuldan almıştım70 bin altıo arıyordum temizini bulamadım 90 bin de aldım 22 ye
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan : ) bende anlaşmıştım 2009 beyaz bir araç idi gittim görüşmeye 140.000'den 60.000'e indirmişler km'sini araçtan o an soğudumvazgeçtim tabiki arıyoruz bakalım şehir dışına çıkamıyorum işimden dolayı vaktim yok ki
![]()
80 bin km altı hayatta bulamassın o fiyata bence...3 kapılı bulabilirsin ama...
2-3 yasındaki dizeller 80 bin km onlarda 24-25 den aşağı değiller...
Ankarada görürsem sana haber ederim
inş bulursun
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
çok zor kolay gelsinboyayı takıntı yapmayın mator iyimi kilometre orjinalmi alın gitsin bence
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Sağolasın yok yapmıyorum onu takıntı çok büyük bir boya olmadığı sürece ufak tefekler oluyor zaten
Arkadaşlar anlaştım birisiyle gönlüme göre buldum sanırsam yarın ustaya göstereceğim gerekli bilgileri aktarırım![]()
araç bu arkadaşlar ufak bir pazarlık var yorumlarınız nedir acaba
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 2009 Model 22.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 71643865
aracı birde sigortacınıza sorun,boyasız pert araç bile çıkabiliyor.gecen hafta servis,usta okey demiş adam almış.kasko yaptırıken araç pert cıkmış.bilginiz olsun.bu fiyata araç gayet güzel daha ne olsun.iyice araştırmayı unutmayın..
Aracı aldım arkadaşlar 106.000'de füne çok ufak bir sağ çamurluğunda sürtmeden dolayı sanırsam boya var plastik aksamında motoru test'te geçer not aldı usta 75 beygirin tamamını kullanıyor dedi içimede sindi aldım artıkherkese teşekkürler ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri