sana şöyle bir güzellik yaparım kredi kartından 2500 kadar çektiririz benim mobilyacıya.
Printable View
sana şöyle bir güzellik yaparım kredi kartından 2500 kadar çektiririz benim mobilyacıya.
güncel...
Buna bir bak istersen ben kendime öyle bakarken gördüm :) dizelden vazgeçtim benzinli alacağım inşallah bende..
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2006 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67853098
Selam,
Senin kriterlerine göre sınırda bir araç, muhtemelen bakmışsındır ama belki gözünden kaçmıştır. Ben araç ararken epey üzerinde düşünmüştüm. Görmediysen bir bak istersen
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Emotion 2006 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 65494667
bakmştm bu arabya teşekkr ederm ynede ilgnz için saol...düşük km li istym ben..forumda onur abinin arabsı var 2 bin tl çıkarablrsem onu alcam olmadı yne o tarz 60 bine kadar bi araç bkcam...
onur hocamın arabasını al bence...zaten bın bı arabaya dırek alırsın 2 bın ınsallah bulursun yoksa actıve 75 lık duser sana...90 lık dusuk km bulmak cok zor
ilk mesajında 80k dediğini görünce sadece yıldan 1 yıl fazla gelir diye düşünmüştüm.
Onurun arabayı biliyorum. Gerçekten kaçırılmayacak bir araba. Onurun aracına değer verdiği ve özen gösterdiği her açıdan belli. Zaten gösterilen özenden dolayı değerini de hak eden bir araba. Yumurta tavuk ilişkisine dönmeden keseyim. :) :) :)
İnşallah kısmet olur.
inş bizde çok istyorz o arabayı almayı hiç üşnmeden izmrden mersne gtcem sdce 2 bin tl bi yerden blmaya çalşyorum işte...onur abinin araba müthiş yaa özendiği resmlerden blli çok temz araba
kardeşim iyi araba iyi fiyat daha uygun diye almak istediğin araç sana akıl almaz masraflar çıkartabilir. yada gidersin arabanın başına düzgün dediğin aracın üstünden tabir-i caizse tır geçmiştir. Bunu en iyi Tarık abi bilir. zamanında aynısını onada söylemiştirm. ama şöylede bişey var araba iyi diye uçuk rakamlar vermene gerek yok. Onur abinin arabası on numara sanada yapabileceği en son güzelliği yapmış. Bir laf vardır hamama giren terler. inş her iki taraf içinde hayırlı bir satış olur.
inş dediğin gbi olr abide bana nasp olur...zaten biz onur abiyle telefnda konstğmzda paarlık bile yapmadk 27000 çok ii bi rakam o araba için..paarlık lafnı bile açmadık o kaltede temz arabaya uygn bi fiyat bzde btçemzi zorlmya çalşyoz ..bakalm bi kaç gün içnde bi haber bklyoz inş olr da gider alrm ilk gnden beri takpteyz çnkü:) ...
doğukan acibim sen araba aldığında bi kutlama yaparız artık :))
arabyı bi alaym abi de gersi kolay:)
hocam sonunda kararımı verdim linki oluşturdum
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Emotion 2009 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 69192196
doqukan bulalım su aracı artık :)