doğrdur temz araba fazla paraya gider..
Printable View
2009 model 1.3 75 bg. 56.600 kmde herşeyiyle orjinal boya badana yok.3.000 km önce Bridgestone ER 300 taktırdım 4 adet (nitro basıldı hava yerine ). 24.500 düşünüyorum. Satma amacım sadece model yükseltmek yoksa aracımdan memnunum.
Şehiriçinde 75 çok tercih ediliyor araştır istersen 190nm tork bu kasayı rahat rahat çekiyor. Ben bostanlı'dayım istersen gel gör deneriz aracı ona göre karar verirsin.
ulaşmak istersen 532 226 1 226 (İrfan)
güncel...
güncel
güncel ...
doğukan acil araba arıyorum yazmışsın aradan tam iki ay geçmiş... insanlar belki indirirler de ucuza alırım diye bekliyosun... bunun neresi acil? 2 ay nasıl arabasız kaldın?
acil yazdım çnkü arabasız kalmak istemyorum ama araba alcam die her önüme gelen arabaya balklama atlayamam ki..benim istediğim özllkte benm bütçeme uygun araba bldum mu kaçrmam...gelenlern çoğu km si yksek bi kaç tanede fiyat yüksek gldi ondan alamadm çok istememe rağmen...kuzenim ve arkadaşma denk dştü km düşük temiz uygn fiyat aldılar bnde beklyorum elbet bzede bi araba düşcek...
güncel
kesin düşer kardeş bir kaç ay daha bekle...
Doğukan aradığım aracı buldum fiyat noktasındada bir yerlere geldik arkadaşla sana diyeceğim 27300 e verebilirim aracımı.bu zaten son fiyat ya bu fiyata satılır,yada satma olayı kapanacak baya bir süre benim için.Bu fiyatada böyle bir araç yok zaten.
[QUOTE=Honor COOPER;611725]Doğukan aradığım aracı buldum fiyat noktasındada bir yerlere geldik arkadaşla sana diyeceğim 27300 e verebilirim aracımı.bu zaten son fiyat ya bu fiyata satılır,yada satma olayı kapanacak baya bir süre benim için.Bu fiyatada böyle bir araç yok zaten.[/Q UOTE]
5 dk önce sahibnden grdüm ilanı abi..senn araba dehşet bise zaten yaa bu fiyat çok iyi senn araba içn bnce kaçmaz biri kapar..bzde babmla şmdi senn arabayı konsyodk 2 bin nerden blablrz die 2 bin blsak dşnmeden atlayp glcem alcam arabayı...