Hiç düşünecek birşey yok bu fiyata...benzinli de olsa ...sıfırlar uçmuşşşş...
Teşekkür ederim fakat bütçem o kadar yüksek değil.
Bu arada 2008 model benzinli fire active 20bin km de kazası boyası değişeni olmayan bir araç buldum,21.000TL istiyor sahibi.Sizce nasıl bu fiyat bu araç için?Ve ayriyetten aracın garantisi uzatılmış 2013 yılına kadar.
Konu pardahun tarafından (18/06/2011 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.
Hiç düşünecek birşey yok bu fiyata...benzinli de olsa ...sıfırlar uçmuşşşş...
Yüksek olan sıfırlar...şahsen gp*yi bir geçiş basamak olsun diye satın almıştım daha uzun vade kullanmak için C sınıfı olan Bravo almak istiyorum ama bravonun 45-50 000 tl bandında olması ve en donanımsız multijet puntonun 0 km fiyatı 31.500 tl olması satmaktan caydırıyor şimdilik...ve benzinlide olsa bahsettiğiniz araç bugünün koşullarında ucuz sayılır...
Memleketimizde topuzun ayarı birtürlü olmuyor ya çok kötü çok az araç satılıyor ya çok iyi çılgınca alım oluyor...buda makroekonomi konusudur bence ...ötv yi devlet düşürse üretici ithalatçı fiyatı yükseltiyor yok döviz yükseldi hammadde pahalı fln...ne hikmetse ücretlere paralel bir yükselmeden çok fırsatçı zamlar yapılıyor gibi...tabiii ötv+kdv*nin payı bir otomobil üzerinde ortalama %50 gibi...en büyük problemde o zaten...
satılık 2008 36.000 de bravo çok temız nokta boya yokk .. bu ılanı nasıl koycam
Dar Ağacında da Olsak Son Sözümüz FENERBAHÇE...
2007 6300km de dynamic donanımlı sadece sag çamurlukta yüzeysel boya var;ankaradayım düşünürsen pm atabilirsin![]()
2009 Fun paketli aracımı satıyorum. Araç 43.500 Km'de. Araç standart Active paketine göre spor donanımı olan model. Aracın tamponları, sağ ön çamurluk ve sağ arka kapısında boya var. Küçük şeylerdi ancak kaskodan yaptırmayı tercih ettim. Büyük bir kazası yok. Fiyat olarak 21.250 TL istiyorum. Sahibinden'deki ilanı aşağıda :
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Fun 2009 Model 21.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 56452142
Düşünürseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.
2008 t jet egzotik kırmızı 23000'e bırakırım 20000 km'de 16000'de yaptırdım 20000 bakımını çizikten dolayı tek kusuru punto yazısının olduğu yer boyandı başkada hiçbir kusuru yok tüp dahi taktırmadım garaj arabası boya koruması yapıldı istenilen servise ustaya gösterilebilir ufakta olsa bişiler yapabilirim sadece forumdan olanlara.
Merhaba azizhan bey,
acil ihtiyaçtan (işten çıkarıldım) puntomu satıyorum, kazası ve değişen yok, yetkili servis bakımlı, 23500 e düştüm fiyatı,
dizel+otomatik+90 hP+ dynamic++++++
https://forum.grandepuntotr.com/sati...t-dynamic.html
Bu paraya punto almanız zor gözküyüor. Bence Renault Clio2 alın derim. 20binliraya dizel çok rahat bulursunuz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri