Yanlış anlama ama hiç kimse T-Jet ile 1.4 77hp Active GP'yi kafa kafaya takas etmez boş hayaller kurma derim
Bende benim dizel araç ile T-Jet'i takas yapmak istedim ama olmadı anlaşamadık
1.4 GP Sportum var.Yapılıdır.İçinde çok iyi bir ses sistemide mevcuttur.Bakan bir daha bakıyor.Ama T-Jet benim isteğim.Satılık T-Jet varsa takas yapmak isterim.Düşünen olursa mesaj atabilir...![]()
Konu aytek06 tarafından (29/04/2011 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.
Yanlış anlama ama hiç kimse T-Jet ile 1.4 77hp Active GP'yi kafa kafaya takas etmez boş hayaller kurma derim
Bende benim dizel araç ile T-Jet'i takas yapmak istedim ama olmadı anlaşamadık
hayırlısı olsun ama kafa kafaya takas edicek birisi zor![]()
TSİ Jetta.
kabul eden varsa bende değişirim![]()
![]()
Keyif BMW'Dir...
iki araç arasında konfor donanımını yanı sıra esp+asr+msr+hillholder-43 hp-arka diskler ve şanzıman farkı var benim gözümd bunlar aynı model yılında 5000TL fark koyar.bilmem anlatabildimmi?
Ha şöyle kafa kafaya takas olur pertten toplama ,şasi logaritması bozulmuş bir tjetle olur.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Valla kafa kafa değiştirecek bir saf bulursan hiç durma) onur arkadaşımız çoğu özellik farkını yazmış zaten, Şasi yapısını ve suspansiyon farkını da unutmayalım.
enteresan bir ilan olmuş![]()
Pardon ya haklısınız o "kafa kafaya" kısmı fazla olmuş,düzelttim şimdiArabam düz fire active değil o yüzden fiyatı için biraz fazla derim ben ama tabi kafa kafaya olmaz
Memnunum arabadan ama T-Jet'leri görünce aklım kaydı![]()
Konu aytek06 tarafından (29/04/2011 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.
takaslı bulmanız biraz zor ama güzel araçlar var piyasada satıp onlara bakabilirsiniz..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Satmak istemiyorum acıkcası.Yani hani takas eden cıkarsa hemen ederim.Nakite satıp birde araba aramak uzun iş gelio![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri