Alıntı sinanuzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
....

Sevgili Kukart hala kukartsın he Birde beni hatırlarsın herhalde yazmışsın. Senin zamanında birlikte çalıştığımız adam gibi adam bir kaç kişi vardı seni unutmuş olmak sana ayıp olurdu. Burdayken değerin bilinmedi umarım çalıştığın yerde değerini biliyorlardır. Demek sende Puntocusun he Bizde Puntolanmaya çalışıyoruz ama du bakalım. Kriterlerim AB kriteri gibi vazgeçilmez bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler deyip bekliyoruz. Böyle güzel bir sitede güzel insanlarla tanışmak , senide burada görmek beni çok mutlu etti sevgili hocam.
Sağolasın Sinan.. iyi anılıyor olmk mutlu etti beni . umarım istediğin gibi bir Punto bulursun..
BEn 2007 yılından beri Punto kullanıcısıyım bu 2. puntom.. arada 2 senlik bir Alfa romeo maceram oldu onu satınca piyasaya baktım aklıma ne soksalar yine gözüm puntoda kaldı "bildiğin eşşek binemediğin at tan iyidir" derler bilmiyom derlermi yoksa sadece benmi diyorum Dedim ve yine aldım Gpunto BEnce dağa bayıra bakma şuan alınabilecek en mantıklı araba.. aklıma yazdım rastlarsam iyi bişeye samsun yakın haber ederim gelir alırsın .
haala şalpazarındasın sanırım? soran eden adımı anan olursa slm larımı iletirsin GErçi her yaz geliyorum ama daha yaza cok var ...