1.3 Multijet 85 Beygir : 1310 kilo
1.6 Multijet 120 Beygir : 1430 kilo
Valla ben de tam aksini düşünüyorum. 1.3 85'lik olan model donanım özellikleri ile , 1.6 120 beygirlik'ten 100 kilo daha hafif. 100 kilo çok etki eder mi bilmem ama benim kullandığım düz vites 120 beygirlik kapattımı fena gidiyor. Bizim Qashqai'nin kıçından ayrılmadı bir türlü.
denemek lazım cıkar yakında foyası meydana
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz!M.K.Atatürk
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri