Peki biz teşekkür ederiz. İyi geceler iyi çalışmalar.
Peki biz teşekkür ederiz. İyi geceler iyi çalışmalar.
Ozan Kardesim Işinize Karismak Istemem Bi Gorev Talebinde De Bulunmucam ..Zaten Bunda Sonrasında Bi Daha Yazıp Yazmayacagım Da Mechuldur..
Suanda Diger İstifa Konusunu Okudugum Icin Ve Salak Yerine Kondugum Icin Hala Sinirliyim..Uzatmıcam..
Uc Buyuk Ilin Birer Yoneticisi Olsa Iyi Olmaz Mi Istten 1 Ank 1 Izmir Yani Senin ve Erdnin Yeri Belli Zaten ..
Altini Tekrar Cizmek Istiyorum Hic Bi Goreve Talip Olma Durumum Yoktur ..Beklentim Yoktur .. Lutfen Yanlış Anlaşılmasın..
Sadece öneridir Sacma Ise De Kusuruma Bakmayin ..
hepimiz için en iyi çalışan ve forum için en hayırlı olan seçilsin...
herkese günaydın. bize görev kaldı mı bilmiyorum ama bu forumda bir görevim olmasını isterim. başka forumlardan adminlik vs. tecrübelerim var. forumculuğu iyi bilirim yani. teşekkürler..
hadi bakalım gazamız mübarek ola hep birlikte daha iyiye ....
seçim propagandası gibi oldu hehe kim gelirse gelsin gelen gideni aratmayacağı düşüncesindeyim katılımcı herkese teşekkürler.....
abi peki ne zaman belli olcak bu mod.seçimi?
Smod olmasını istediğim herkes aday olduğu için izninizle ben Smod adaylığından çekiliyorum
Sadece Ankara İl yönetime aday olmak istiyorum...
Tesekkür Ederimm.
ibrahimkc ankara yönetim.
olarak düzenlendi.
Anvil üyelik başvurusu sona erdi ancak yönetim herhangi bir durum için başvurunu değerlendirecektir.
emre abi hem konya org. yardımcısı weya mod. olup hemde başka bi topicin modu olabiliniormu?
olunabilir.
civcivx cem abi online süresi sebebiyle mod luktan çekilmiştir herzaman bilgilendirici mesajlarıyla teknik yardımda zevkle yer alcaksa da moderasyonun farklı birşey olduğunu düşünerek daha aktif üyelere bırakmıştır görevi..bilginize.
ankara grup başkanlığına aday olabilirim. daha çok istiyen arkadaş varsa desteklerim. tabi grup başkanlarıda seçiliyorsa ?
abi o zmn ben konya mod.luğunda talibim ama bi tane sana yeter başkalarınada şans tanıyalım diyorsanız tamam ....
emre günaydın ya kardeşim sana zahmet olacak ama vedat abi beni sağ olsun layik görmüş ama izmit başkan yardımcışı görevini başka bir arkadaşa verilirse cok memnun olurum
ufuk aslında seni önerdiler ise bidaha düşün derim