Cikmaciya bakin ya da parcacilara pahali olma ihtimali az
2006 model 1.3 active aracim var.bagaj kapağından aşırı şekilde ses geliyor iki tane yumuşak lastik var onlar bayağı aşınmış onları temin edebileceğim biyer varmı onlardan olma ihtimalinden başka ihtimal varmı acaba yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Cikmaciya bakin ya da parcacilara pahali olma ihtimali az
lastiklerden de olabilir camdan da. bende de arkada ses vardı bağajdan sandık sonra silecek motoru falan derken sorun arka cam yerinden çıkmış her çukurda sallanıp ses yapıyordu cıkartıp tekrar yapıştırdık..
Su bagajda bulunan taraça gibi şeyin (pandizot herhalde ismi) plastikleridir büyük ihtimal. Servislerde büyük ihtimal bulursun. Ben idare edip gurultu yapmasın diye selpak falan sıkıştırmıştım. Şayet oda değilse arka tarafta bulunan emniyet kemeri tokalari yerinden çıkıp sütunlara değiyordur.
Büyük ihtimal pandizottan geliyor. Bir yapışkan cırt ile pandizotu sabitleyebilirsiniz. Ben eski aracımda öyle yapmıştım. Cırtları arabaya ve pandizota zımbalamıştım karşılıklı olarakBirbirne yapıştırmıştım. Hem istediğim zaman kaldırabiliyordum. Hemde yapıştırıp hareket etmemesini sağlayıp sesi kesiyordum
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
ses sorununu cozdun mu bılmıyorum ama. bagaj kapagını ac köşelerde 2 tane ayarlanabilen plastik vidalar var. tam koşelerde. onları ıyıce ac. bırde boyle dene.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri