16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Bursa Güçmanlar otomotivden uzak durun!

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Standart Bursa Güçmanlar otomotivden uzak durun!

Dün direksiyon simidi almak için foruma konu açmıştım.Sorun olmaz diye bu firmanın sahibinden sitesindeki ilanı görüp 200 tl eft yaparak direksiyonu sipariş ettim.Alırken adamada direksiyonda soyulma,eğrilik,uyumsuzluk,kırık vs olmasın diye defalarca tembih ettim.Kesinlikle böyle bir problemin olmayacağını olduğu takdirde malı iade edeceğini söyledi.Bugün büyük bir hevesle direksiyonu kargodan alıp takmak için gittiğimde direksiyonu görünce şok oldum.Direksiyon üzerinde kamyon geçmiş gibi eğri ve iç tarafında direksiyon göbeğinin olduğu metal aksamlar kırık bir vaziyetteydi.Servise taktırmak istediğim elemanlar biz bu direksiyonu takmayız yarın birgün yolda giderken göbek kırılır elinde kalır.Bunu aldığın yere derhal iade et dedi.Güçmanlar otomotivi arayıp vedikleri direksiyonun pert olduğunu,kullanılmaz halde olduğunu ve iade emek istediğimi söyledim.Gün içinde 5-10 kez aramama rağmen birazdan size haber vereceğiz,elimizde başka parça var onu gönderceğiz,aradığınız eleman şimdi dışarıda gelince mesajınızı ileteceğim,yarım saat sonra ararsanız size yardımcı olacağım(Birde o kadar nazik bir dolandırıcılar ki hiç sormayın) vs vs diyerek 200 tl nin üzerine yattılar.Bu saatten sonra bu üçkağıtçılardan para alabileceğimi zannetmiyorum.Direksiyonun tek işe yarayan parçası eğer çalışırsa ışıklı olan evo direksiyon tuşları.Keşke forumda serrko ustanın söylediklerinden sonra vazgeçseydim ama olan oldu artık.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

Cihan han
    hanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 99

Geçmiş olsun. Fiş falan v.s bişey varsa Tüketici hakem heyetine gidin ayıplı malı iade edersiniz paranızı da alırsınız.

ÖZKAN ÇAVUŞ
    ozkancavus5916 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 163

Serrko arkadas sana soylemisti

ALİ GÜN
    Gezgin8793 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Metalik Gri
    Plaka
    34SSP56
    Edilen teşekkür: 36

Serrko birşey sölüyorsa söz olsun diye değil size yardımcı olmak için söylüyordu keşke dinleseydiniz ama neyse umarım bir daha ki sefere daha dikkatli olursunuz geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden

serrko serrko
    serrko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 93

Geçmiş olsun kardes keske uzak dursaydin ya üzüldüm simdi üç kagitci adamlar onlar ugrasmaya degmez

MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ

SELİM KIRŞAN
    skirsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    35GF713
    Edilen teşekkür: 48

Geçmiş olsun, benim buna benzer bir olay başıma gelmişti. 4 adet hoparlör alacaktım satan kişiyede defalarca söyledim ve sordum hiç bir problem olmadığını söyledi sıfırdan farksız dedi. Bi hevesle kargoyu bi açtım hepsi patlak yırtık.. Verdiğin paraya mı yanarsın enayi yerine konulduğuna mı..

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı Gezgin8793 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serrko birşey sölüyorsa söz olsun diye değil size yardımcı olmak için söylüyordu keşke dinleseydiniz ama neyse umarım bir daha ki sefere daha dikkatli olursunuz geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden
    Serko arkadaşa zaten danışmıştım.Bu parçada sıkıntı çıkmaz ama kapıda ödemeli al gene de dedi.Keşke söylediği gibi kapıda ödemeli alsaydım.Neyse olan oldu artık.Amacım bu konu arandığında inernette gözükecek şekilde çıksın ki insanlar bilgi sahibi olsun.

Ziyaretçi78
    Ziyaretçi Ziyaretçi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçmiş olsun.

üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Arayıp sizi mahkemeye vereceğim diye bir tehdit savurun. Belki biraz çekinip paranızı geri iade edebilirler.

Çok geçmiş olsun.
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arayıp sizi mahkemeye vereceğim diye bir tehdit savurun. Belki biraz çekinip paranızı geri iade edebilirler.

Çok geçmiş olsun.
    Yarın bir arayacağım ama faydası olacağını pek düşünmüyorum.İnternette şikayetvarcom da 3 kişi parasını alamadığını yazmış.Bunun gibi birkaç yerde daha bu şekilde parasını alamayan kişiler olduğunu gördüm.Gönderdiği evo direksiyonunun ışıklı tuş takımı sağlam çıktı.Benim aracın tuşları ışıksızdı.Direksiyonu söküp bu ışıklı olanları takınca iyi oldu.Bazı kişiler bozuk olan parçayı iade ettiği gibi parasını da alamamış.Yani önce bozuk parçayı satıyorlar ondan sonra tekrar parçayı alıp Allah bilir başka birisine yeniden satıyorlar.Onun için ben bunlara parça göndermeye de güvenemem.En iyisi direksiyon ücretini düşürmeye çalışabilirsem onu deneyim.

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın bir arayacağım ama faydası olacağını pek düşünmüyorum.İnternette şikayetvarcom da 3 kişi parasını alamadığını yazmış.Bunun gibi birkaç yerde daha bu şekilde parasını alamayan kişiler olduğunu gördüm.Gönderdiği evo direksiyonunun ışıklı tuş takımı sağlam çıktı.Benim aracın tuşları ışıksızdı.Direksiyonu söküp bu ışıklı olanları takınca iyi oldu.Bazı kişiler bozuk olan parçayı iade ettiği gibi parasını da alamamış.Yani önce bozuk parçayı satıyorlar ondan sonra tekrar parçayı alıp Allah bilir başka birisine yeniden satıyorlar.Onun için ben bunlara parça göndermeye de güvenemem.En iyisi direksiyon ücretini düşürmeye çalışabilirsem onu deneyim.
    Keşke direksiyon değişimi yerine direksiyon kaplama yoluna gitseydiniz. Daha 2 gün önce forumdan bir arkadaşla burada bir aksesuarcı da direksiyon kaplattık. Folyo gibi siyah bir malzeme ile kaplıyor. Sonradan o sertleşiyor. Çokta güzel oldu. 60 liraya direksiyon, el freni, vites topuzunu kaplattık. Sağlık olsun diyelim. Umarım bundan sonra başınıza bu tip şeyler gelmez.
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Öneri ve rica görüşü isteyipte dinlememek çok garip bir durum. Geçmiş olsun

kenan özdemir
    knnzdmr61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    33CHP97
    Edilen teşekkür: 5

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok geçmiş olsun.

ben trabzondan bursaya gitmeye kalktım dolandırıcı nın allahı onlar

kenan özdemir
    knnzdmr61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    33CHP97
    Edilen teşekkür: 5

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün direksiyon simidi almak için foruma konu açmıştım.Sorun olmaz diye bu firmanın sahibinden sitesindeki ilanı görüp 200 tl eft yaparak direksiyonu sipariş ettim.Alırken adamada direksiyonda soyulma,eğrilik,uyumsuzluk,kırık vs olmasın diye defalarca tembih ettim.Kesinlikle böyle bir problemin olmayacağını olduğu takdirde malı iade edeceğini söyledi.Bugün büyük bir hevesle direksiyonu kargodan alıp takmak için gittiğimde direksiyonu görünce şok oldum.Direksiyon üzerinde kamyon geçmiş gibi eğri ve iç tarafında direksiyon göbeğinin olduğu metal aksamlar kırık bir vaziyetteydi.Servise taktırmak istediğim elemanlar biz bu direksiyonu takmayız yarın birgün yolda giderken göbek kırılır elinde kalır.Bunu aldığın yere derhal iade et dedi.Güçmanlar otomotivi arayıp vedikleri direksiyonun pert olduğunu,kullanılmaz halde olduğunu ve iade emek istediğimi söyledim.Gün içinde 5-10 kez aramama rağmen birazdan size haber vereceğiz,elimizde başka parça var onu gönderceğiz,aradığınız eleman şimdi dışarıda gelince mesajınızı ileteceğim,yarım saat sonra ararsanız size yardımcı olacağım(Birde o kadar nazik bir dolandırıcılar ki hiç sormayın) vs vs diyerek 200 tl nin üzerine yattılar.Bu saatten sonra bu üçkağıtçılardan para alabileceğimi zannetmiyorum.Direksiyonun tek işe yarayan parçası eğer çalışırsa ışıklı olan evo direksiyon tuşları.Keşke forumda serrko ustanın söylediklerinden sonra vazgeçseydim ama olan oldu artık.
    sana yemin ediyorum aynısını bana dediler hemde dediklerin harfiyen bana dediler

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı knnzdmr61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana yemin ediyorum aynısını bana dediler hemde dediklerin harfiyen bana dediler

Valla bu pisliklere brilerinin dur demesi lazım artık bence.Benim kazıklanmam önemli değil ama kimbilir hergün kimleri nasıl dolandırıyorlar.

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Dolandırıcı firmalara karşı internetten yorumlara bakmakta fayda var her zaman.....