Dün direksiyon simidi almak için foruma konu açmıştım.Sorun olmaz diye bu firmanın sahibinden sitesindeki ilanı görüp 200 tl eft yaparak direksiyonu sipariş ettim.Alırken adamada direksiyonda soyulma,eğrilik,uyumsuzluk,kırık vs olmasın diye defalarca tembih ettim.Kesinlikle böyle bir problemin olmayacağını olduğu takdirde malı iade edeceğini söyledi.Bugün büyük bir hevesle direksiyonu kargodan alıp takmak için gittiğimde direksiyonu görünce şok oldum.Direksiyon üzerinde kamyon geçmiş gibi eğri ve iç tarafında direksiyon göbeğinin olduğu metal aksamlar kırık bir vaziyetteydi.Servise taktırmak istediğim elemanlar biz bu direksiyonu takmayız yarın birgün yolda giderken göbek kırılır elinde kalır.Bunu aldığın yere derhal iade et dedi.Güçmanlar otomotivi arayıp vedikleri direksiyonun pert olduğunu,kullanılmaz halde olduğunu ve iade emek istediğimi söyledim.Gün içinde 5-10 kez aramama rağmen birazdan size haber vereceğiz,elimizde başka parça var onu gönderceğiz,aradığınız eleman şimdi dışarıda gelince mesajınızı ileteceğim,yarım saat sonra ararsanız size yardımcı olacağım(Birde o kadar nazik bir dolandırıcılar ki hiç sormayın) vs vs diyerek 200 tl nin üzerine yattılar.Bu saatten sonra bu üçkağıtçılardan para alabileceğimi zannetmiyorum.Direksiyonun tek işe yarayan parçası eğer çalışırsa ışıklı olan evo direksiyon tuşları.Keşke forumda serrko ustanın söylediklerinden sonra vazgeçseydim ama olan oldu artık.
Yer imleri