Gecmis olsun cikmacilara gidin
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Arkadaşlar bi kaç gün önce bir kaza geçirdim. Arabamı servise bıraktım akis denilen bir parçası yerinden çıkmış sanırım dediler eksper gelmeden müdahale etmedik. Aracın ön tamponu, panjurları, sağ ve sol farları, arkada tamponu tuttan destek falan kırık komple herşey lazım anlayacağınız yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı? Kazada suç muhtemelen bende olacak o yüzden fiyatları makul yedek parçalar bulursanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler.
Gecmis olsun cikmacilara gidin
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Onlarada gideceğim fakat fiyat konusunda çok değişik şeyler söylüyorlar. Bilgisi olan biri varsa bu konuda beni aydinlatabilirse çok iyi olur.
HTC One X cihazımdan gönderildi
Tampon yan sanayi al sifiri 150 farlari ckkma al cifti 150 panjurlari sifir yan sanayi al 75 civari
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Tamponu tjtan destek dedigin panelse sifir fiyatina bak yan sanayisi olmaz ya sifir ya cikma al. Mekanik parçalar sifir orjinal olsun
Çıkma tampon zor gibi.Yan sanayi bakman gerekecek. Daha önce takanlar var. Ben de dahil.
Geçmiş olsun.
İki telli Atatürk Oto Sanayi çıkmacılarına bir uğramanı tavsiye ederim. Çok fazla kazalı punto var. Bir çok parçayı temin edebilirsin. Geçmiş olsun.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Geçmiş olsun.
seronet.blogspot.com
Arkadaşlar çıkmacı telefon no varsa verirmisiniz?
Arastirasana googleden :s sende armut pis agzima dus diyonankara guven fiat ile gorusun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri