Arkadaşlar aracımın ön sağ sol tekerleklerinden ses geldi ustaya gösterdim.şaft başı dedi.nerden tedarik edebilirim.şaft başı ne işe yarar emin olun bilmiyorum yardım edermisiniz.
Arkadaşlar aracımın ön sağ sol tekerleklerinden ses geldi ustaya gösterdim.şaft başı dedi.nerden tedarik edebilirim.şaft başı ne işe yarar emin olun bilmiyorum yardım edermisiniz.
Grande Puntoooooooo
Yanlış bilmiyorsam Şanzımandan aldığı hareketi diferansiyele ileten aksamın bi parçası olması lazım kırılması halinde takla bile atabilirsin.. Yetkili servisi bi arayın pazartesi günü " kavaklıdere yetkili servisi " ni bi sorun fiyatını eğer ığdırda bulamazsanız kargoyla yollarlar galiba
Konu Arrest tarafından (16/03/2014 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
aks başı olmasın ?
Aks başı olabilircünkü sağ ve sol dönüşlerde ses yapıyor.yanlıs anlamıs olabilirim ustayı.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Grande Puntoooooooo
Aks kafası ya da aks başı olarak geçer.... 70-80tl civarıdır......... yetkili servislerin yedek parça bölümlerinden tedarik edebilir yada internetten sipariş verirseniz hemen kargolarlar......
Sabit hiz mafsali bozuk lastik ic kismimdaki parca
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri