Merhaba Arkadaşlar;
Aracımın depo kapağı arızalandı hiç kilitlenmiyor. Yeni kapak aldığım zaman aynı anahtarı kullanabilecek miyim maliyeti ne olur. Yoksa böyle depoyu falan doldurduğumda tedirgin oluyorum![]()
Merhaba Arkadaşlar;
Aracımın depo kapağı arızalandı hiç kilitlenmiyor. Yeni kapak aldığım zaman aynı anahtarı kullanabilecek miyim maliyeti ne olur. Yoksa böyle depoyu falan doldurduğumda tedirgin oluyorum![]()
Bir kilitçiye gösterdiniz mi ? Belki tamir edilebilir bir şeydir. Benim eski palionun ki de açılmıyordu. Anahtarı yamulttum üstündeKilitçiye uğradım daha sonra içine bir tüp fısfıslı bir şey sıktı. Adını hatırlamıyorum şu an. Çok iyi olmuştu. Sizinkinde de belki yay, damak falan atmıştır. Bir gösterin yenisini almadan önce
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Kapak degistimi anahtr degismez kilit yeni kapaga aktarilir
MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
benim 2006 1.4 fire active de kapanmıyor. kapıları kilitleyince depo kapağı da kitleniyor sanıyordum.kitlenmiyormuş.belkide orjinali öyle.. bazı renolar gibi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri