Ynt: Damalı Anahtar Kabı ve İtalyan Anahtarlık nereden alabilirim?
Alıntı:
tonymontana Nickli Üyeden Alıntı
Bahsettiğiniz şeyden temin edemem, yedek parça satılan bi yer değil Fiat'ın orijinal hediyelik eşya dükkanından alacağım.
Tekrar uğrayıp paket fiyatı olup olmadığını garanti edip tekrar yazarım.
Bu arada komple set istemeyip kendi aralarında paylaşacak olan arkadaşlar lütfen organize olun, benim kim ne istiyor takip etmem mümkün değil.
Ayrıca, 1 ay boyunca Centro Stile'de çalışıyorum, ofisimin tam karşısında 5 metre ötemde Abarth'ın merkezi var ve giremiyorum yetki sebebiyle. Araçlar polonyada üretilip buraya geliyormuş ve dış finisyon parçaları ve mekanik işlemleri burada yapılıyormuş. Sadece dışarıdan izleyebiliyorum ama bu bile çok güzel :)
Teşekkürler ben 3 lu seti istiyorum paylaşım olayına gelince de biz kendi aramızda hallederiz siz bi de o işle uğraşmayın. Hatta güzel bit deri anahtarlık varsa ve resmini çekebilirseniz öyle birşey de alma imkanınız varsa makbule geçer.. teşekkürler tekrar
Htc Sensation/
Herhangibir gelişme var mı? Iban verebilirseniz ödeme de yapabilirim.
Htc Sensation/
Alıntı:
tonymontana Nickli Üyeden Alıntı
BSK ve outlife nickli arkadaşlar istiyor şu anda her ikisi de 3lü setten alacaklar. Bu hafta müsait olabilirsem gideceğim gitmeden haber veririm bu arkadaşlara. İsteyen varsa yazsın yoksa bir daha alma şansım olmayacak.
Selam, gelişme var mı acaba?
Htc Sensation/
Ptesi aliyorum arkadaslar yarin yada pazar gunu pm ile ulasicam sizd
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi