Alıntı Kahraman5222 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Enes kardeş, lpg, dizel, benzinli hangisini alırsan al, günlük anladığım kadarıyla 50 km yolun var. En kötü 0.30 krş yaksa, ki geçer . günlük 15 tl, ayda 450 tl vereceksin hiç kaçarın yok. Ne yaparsan yap arabanın masrafından kurtulamazsın. Arada sıkıntıları olacaktır. buda para demek. Öğrenci ve askeri ücretle çalışana lüks bence. Öğrenci indirim kartın vardır sanırım. Senin için En iyisi toplu taşıma.
bende asgari ücretle çalıştım 8 yıl tempraya bindim. 4 sene önce 20 krş lpg yakıyordu. 4 yıldır dizele biniyorum yine 20 ila 25 krş yakıyor. abartacak bir masraf yapmadım Allah a şükür. zaten kıl tüy hesap edilecekse araba işine hiç girmeyeceksin. elektrikli bisiklet en iyisi ama onuda çalıyorlar.
forumlara baktığımda araba alan herkes şikayetçi, şukadar yakıyor şu masrafı var, şu ku kusuru var diye. ama satarken yakıt cimrisi tek kuruş masrafı yok anahtarı çevir bin git.
sırf arabam olsun diyorsan alıp herşeyine katlanacaksın, yok hesap tutarım diyorsanda hiç boşuna bulaşma kaykay al kullan. ne benzin derdin olur ne turbo.
bencede bu konu fazla uzamış. herkese hayırlı geceler yatın artık