öğrenci ve asgari ücretle çalışana araba olayı aşırı lüks hele bir de ev geçindiriyorsa. eğer böyle bir durumunuz varsa hiç kalkışmayın evinizin kısmetini mazota gaza yada benzine her halükarda bakıma vermeyin derim.
7 yıldır bindiğim multijet Puntoda en son düşündüğüm şey yakıt gideri.Muhtemelen sizin de öyle olacak bu seçtiğiniz modeller arasında...
Kaskosuydu,sigortasıydı,mtv,otopark sıkıntısı,yıkatması,sokağa park ettim acaba arkadaki yasladı mı,sileceğimi kim kaldırdı,muayenesi,aynayı kim tersine açtı,kim çizdi yine,kronik sorunlar başıma gelir mi,hatun kullanırken city arızası olsa toparlayabilir mi yolda vs vs vs....
Asıl dertler bence bunlar..
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öğrenci ve asgari ücretle çalışana araba olayı aşırı lüks hele bir de ev geçindiriyorsa. eğer böyle bir durumunuz varsa hiç kalkışmayın evinizin kısmetini mazota gaza yada benzine her halükarda bakıma vermeyin derim.
Bende yazılanları takip ettim. Kendimce katkı da sundum ancak aynı sizin gibi konunun ciddiyetle pek alakası olmadığı kanaatine vardım. Yoksa hepimiz yoklukta biliriz, bisiklette binmeyi de biliriz. Bende Puntomdan memnunum ve sizinde dediğiniz gibi, bir sorun olduğunda ya da olma ihtimalinde bir Volkswagen, Mercedes ya da Japaon arabası sahibi kadar endişe etmiyorum. Ki arabamdan en az onlar kadar memnunum. Kazasız belasız sürüşler.
Hocam öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. neden trol olduğunu düşündünüz anlamadım biçok youtube incelemesinde 5.5 litre şehir içi ortalamayı yakalamak zor değil puntoyla diyor. tabiki arada bir yükselmesi tolere edilir.
tecrübem eski arabada war. güncel bi aracı uzun süre kullanmışlığım yok(sahibi olmadığım için doğal bi durum). ben tempradayken atıyorum 5 litre diye hesaplarsam azıcık sapmada 10 litre oluyordu sapmalar çok yüksekti ve araç çok sorunluydu. gördüğüm kadarıyla yeni dünyada bu bahsi geçen araçlarda (bravo hariç) yeni dünyanın aynı durumdaki araçları. dolayısıyla sağlamlık ve yakıta bu yüzden bakıyoırum. ben burda 5 litre hesaplıyorsam 7 ltrenin parasını cebime koyup ona göre hesaplıyorum. ne artk o arabadaki gibi hesaplayıp yola çıkınca yakıtım bitip yolda kalmak nede araç arıza verip yolda kalmak istemiyorum. bu konuda yardım almaya çalıştım. tekrar teşkkürler
Zaten piyasaya baktığımızda,elimizdeki araçları iyi bakıp,binebildiğimiz kadar uzun binmek en mantıklısı.Puntodan daha iyi bir araba almak için en az 2 punto parası vermek gerekiyor.Makas çok açıldı son iki yılda.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
.
Puntonun otomatik viteslisini alma çok üzülürsün. Ben sattım öyle kurtuldum. Punto Lounge paketi en konforlu olandır onuda 45000 den aşağı bulman zor. Fiat Palio 16 V olanını denk getirirsen alabilirsin. Fiat ın bir üstü Renault dur bunuda unutma!
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri