Ben devamlı Bostancı kuzeydi sanırım adı oradan alıyorum e-5in yanındaki :)
Sizin demiş olduğunuz listeyi bulabilirseniz paylaşın bizde öğrenelim.
Printable View
totalin listesindenmi bahsediyorsunuz?
ınternet sayfalarında ıstasyonlar dıye bır bolum var orda harıta uzerınde sıze en yakın total sımgesıne basınca ıstasyonların ısımlerı telefonları hatta resımlerı dahı mevcut eger ıstasyon totale aıtse tip kısmında doco yazıyor sahıs ısletmesıse dodo yazıyor
hatta mısal haramıdere bolgesınde yolda karsılıklı ıkı tane var ıkısıde doco ama bırı total turkıye oıl diğeri ise doco petrol olarak geçiyor
Duymaya hic alisik olmadigimiz bir haber var arkadaslar :) artik guluyoruz ya su hale geldik yani
Bu aksam yine akaryakita zam geliomus
Benim gözüm yolda kalmıştı zaten bekliyordum :) recep başqannn !
Hadi bari bizde tahminde bulunalim bence en az motorine 5 kr zam gelicek
Valla benzinciyim kesin 4-5 krş gelir. Fakat zam geleceği hakkında haberi nerede okudunuz kaynak var mı acaba ?
Bir akaryakit firmasi msj atti gece 24 ten itibaren zam gelecegi yonunde ordan bilgi edindim yani
ben haberlere baktım birşey göremedim. Malum akaryakıta zamn gelecek olsa ülkede kırmızı alarm gibi birşey oluyor.
....
Zaten bu gece anlayacagiz haber dogrumu degilmi bakalim pazarlama stratejisi olmasinda
evet arkadaslar akaryakıta zam gelmemıs bu sabah gecerken gordum bende mutlu oldum ayrıca bırazda mahcup oldum aldıgım mesajı dırek paylastıgım ıcın vermiş olduğum endişeden dolayı özür dilerim :)
bugun yıne değiştiriyorum fıkrımı ıkı gun once aldıgım bılgı dogruymus dızel 4.41 olmus 13 kurus zam gelmıs. çok yaaaaa
5 günde bir depo fulleyen birisi olarak kesin sonuç şudur ; en iyi performans shell gtl...sessizlik ve uzun yol total exellium tabiki her iki markadanda bostancı köprüden almak kaydıyla :D sonuçta istasyonu geçtim pompadan pompaya bile fark var..
Ben aracı yeni aldım. İki seferdir shell den alıyorum. Şu anlık memnunum. İçeriye pek motor sesi gelmiyor. Tabi uzun süreli dizel kullanıcısı olmadığım için pek tecrübem yok. Fakat burdaki arkadaşların söylediklerini de okuduğumdan sanırım ben shell den başka yakıt koyamayacağım.
shell e total ama kendi istasyonları..mazotta bunlardan şaşmıcaksın.benzinli hiç kullanmadım kullanmam 5 senedir 3 aracımda dizel D:
Ben de shell'in yakıtının üzerine tanımam.Tercihim tasarruf yakıtı olan full save den yana.Nedense opet'in yakıtı bir türlü içime sinmedi.
ben marka değil de bayii bayii değiştiğini düşünüyorum..ama herşeye rağmen aklı kelden mazotu Shell den almaya gayret ediyorum :)
Yıllardır Petrol Ofisinden alıyorum yakıtı.. Araştırmalarda Shell ve Total için hep övgüler olunca onları da denedim ama anlaşılır çok fazla bir fark göremedim. Shell'de sanki daha az yol gittim. Total ve Petrol ofisinde gidilen mesafe aynıydı, performansta yine hissedilir bir değişiklik yaşamadım. Bence ismi cismi duyulmadık yerler haricinde her firmadan yakıt alınabilir.. Ben de petrol ofisi harici yerden yakıt alırsam araba sapıtabilir düşüncesine giriyorum :D