Bütün yollar Shell'e çıkacaktır![]()
Arkadaşlar mozotomu tek bir istasyondan alip devam etmek istiyorum yillarca hep karistiriyodumonere bilceginiz istasyonu yazarmisiniz bilgilerinize bende bi karar kilayim
![]()
Bütün yollar Shell'e çıkacaktır![]()
Shell diyorum bende. Zorunlu hallerde ise bp.
2 senedir gazı benzini totalden alıyorum ama mazotunu bilemem![]()
Aklı kelden benzini Shell den....
(Hepside aynı kapıya çıkıyo olan bize oluyo...)
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Peki opet po BP değilde shell![]()
Eurodiesel her yerde aynı neticede rafineri mazotu. Bayi birsey karıştırmazsa tabi.
Katkılı olarak shell nitro gerçekten güzel, iyi performans ama kısa menzili var.
seronet.blogspot.com
opet
...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...
Aklî kelden benzini shellden
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
shell dışında kesinlikle almam,mecburiyetten arada opetten aldığımda araba yürümüyor beygirleri yatıyor![]()
piyasadan kalkana kadar düzenli olarak shell gtl kullandım, çok memnundum taaki nitro gelene kadar.nitroda güzel ama gtl den sonra performans olarak tatmin etmemeye başladı açıkcası.opet ve petrol ofisi ise her denememde hüsranla sonuçlandı. son 5-6 depodur total excellium alıyorum. sanırım piyasadaki mazotlar içinde performans olarak ve menzil olarak en iyisi excellium oldu şu ana kadar. istasyon önerisi olarakta bilkent shell çok iyi totalde ise iskitlerde çevik kuvvetin yanındaki total kailte olarak çok iyi,ve bugün itibariyle 4,38tl olan excellium dizeli indirimli 4.15tlden alabilirsiniz
Shell nitro ve yakalarsam opet in Mehmetçik vakfı tesisleri..
2008 den bu yana shell. Nadiren PO. En son denemek için Totalden doldurdum bakalım menzil ne kadar farkedecek.
MT11i cihazımdan gönderildi
Opeti pek iyi anlatmiyolar ama çoğunluk shell ama menzil az diolar ne kadar km az gidebilir ki tahminen??
Bende sürekli shellden alıyorum.
İlk başlarda Opet den alıyordum araba resmen uykuya geçti.Performans sıfır. Sonra Bp den almaya başladım çok fark etti. Shell çok tavsiye edilmiş denicem :thumbup:
SHELL'den alırım sürekli
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri