700 km yol geldim. ANKARA - MUĞLA ortalama yakıt tüketimi 4.6. 100 ü geçmedim tabi :)
Printable View
700 km yol geldim. ANKARA - MUĞLA ortalama yakıt tüketimi 4.6. 100 ü geçmedim tabi :)
Ben dün 100 tllik aldım. Almadan önce zaten ışık yanıyordu. Işık yanarken iyice gazladım:)
Güzel yakıt aldıktan sonra malum bayram nedeniyle şehir boş, biraz gazladım. Alt devirlerde bir canlanma veya daha çbuk toparlama var. Bu psikolojik bir olay değil. Çünkü devir saatiini ve arabanın tepkisini her zaman incelerim.
Güzel yakıt almaya değer.
CoachK in dediği gibi düşük devirde acayip bir toparlanma var ama nedense tüketim çok gibi geldi. daha önce aynı miktarda normal vpower ile yaptığım mesafenin en az 40-50km daha az gittim.
56 Litre İle depoyu shellin nitro dizeli ile fullettim Hundai H100 2.500 motor.
Araç ile 750 - 800 km yol yaptı.
Normalde 600 kmde biterdi bir depo gözle görülür fark var az yaktı.
Arkadaşlar ben Shell'den mazotu alıyorum.Daha önceden de Shell'den GTL kullanıyordum şimdide Nitro'ya devam ediyorum çok memnunum yalnız depoya farklı farklı yakıt koymamalı zira yakıtın kimyasalı diğer yakıtla bozmamak lazım hep aynı yakıtla motor devrini ayarladıktan sonra hem performansta hem iktisatda kara geçileceği muhakkak.
ben arabayı yeni almıştım,ilk full ümü PO euro diesel ile yaptım, ankara trafiğinde 700 km yapmıştım
2. full shell nitro yaptım,750 km oldu ışık yeni yandı
yakıt aracı rahattı gibi
lakin benim aldığım PO da 100 tl üzerine %10 indirim var o yüzden yine ordan alıcam