bu arada 1.3 95 hp dizelle Ankara trafiğinde çok zorlamazsam 700 km den aşağı mazot ışığı yanmıyor, yani full depo 800 km yolu rahat gidebiliyor fire da bu değer aynı yol şartlarında 550 idi.
Ben her iki aracıda kullandım, önceki aracım 1,4 fire 77 HP idi, şirket araçları 1,3 75 HP dizel, 75 lik dizelin ivmelenmesi her koşulda çok iyi, tork nerdeyse iki katı benzinli 115 nm dizel 190 nm.. dizelin rampada hızlanması zaten tartışılmaz fakat daha çabuj vites değiştirme gereği dolayısıyla oluşan zaman kayıpları başabaş gibi görünmelerini sağlıyor. şimdiki aracım 95 hp dizel tork az biraz daha fazla 200 nm, ara hızlanmalarda yolu yutuyor resmen. fire 77 hp sorunsuz fakat hantal bir makine 1.3 dizellerle kıyaslandığı zaman
bu arada 1.3 95 hp dizelle Ankara trafiğinde çok zorlamazsam 700 km den aşağı mazot ışığı yanmıyor, yani full depo 800 km yolu rahat gidebiliyor fire da bu değer aynı yol şartlarında 550 idi.
Merhaba Arkadaşlar benim aracım 1.4 105 beygir benzinli bazen 90 km'de 4.5 iltre Gösteriyor .Bence PUNTOLAR ÇOK GÜZEL VE HESAPLI ARAÇLAR:
1 Hafta önce Çorluya gittim .
Çanakkale -Lapseki -Gelibolu .....Tekirdağ-Çorlu havaalanı gidiş dönüş 620 km yaptı .
Tam geliboluya geldim kırmızı ışık yandı .Ve arabada yetişkin 3 kişi vardı giderken klima otamikte açıktı .Bu arabalar fazla yakmıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri