Zam Değil z*****tır O...
Suya da vergi gelir içmeye su bulamayız. Bildiğim kadarıyla elektrikli araçların kullanılamama sebeplerinden biri hükümetin nasıl vergi alacağını bilemiyor oluşu. Seçenekler de şunlardı:
1) araçlar belli noktalardan şarj olacak ve o noktalardaki elektrik vergili olacak.
2) elektrikli araç sahiplerinden yıllık vergi alınacak. Vergi miktarı da, akaryakıtla çalışan bir aracın yakıta ödediği ortalama yıllık vergi olacaktı.
Eylemler sırasında hükümete yakın bir grubun milyonlarca liralık vergi borcunun %99'unun silindiği iddia edildi. Şaka gibi ülkede yaşıyoruz.
Zam Değil z*****tır O...
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Tekrar söylüyorum. İnşallah 10 lira olur en kısa zamanda..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
'Bunlardan' kaçamayacağız anlaşılan, elektrikli alsak aracın kendisine vergi koyarlar. Kömürlü alsak çevre kirletme vergisi alırlar. Kaçış yok galiba. Keşke mümkün olsa da binmesem şu araca ama alternatifim yok maalesef, toplu taşımaya bile binemiyorum. Bekar olsam 1 dakika düşünmeden motosiklet alacağım, hem daha az yakıyor hem daha keyifli... Hatta çalıştığım yere yakın otursam bisikletle geleceğim, ehliyeti bile iptal ettireceğim anasını satayım!
Yalnız ben bu zamları ve genel olarak ülkenin ekonomik açıdan berbat bir noktada olmasını hükümete bağlamıyorum, sonuçta onlar da emir kulu. Dışardan kim yönetiyorsa, onların sözünden çıkmıyorlar!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri