Yakıtı totalden aldım kesinlikle tavsiye ederim arabadaki traktör sesini andıran ses az da olsa azaldı ve bugün fatih-arnavutköy arası 5.9 - 6.0 ortalama tutturdum
Printable View
Yakıtı totalden aldım kesinlikle tavsiye ederim arabadaki traktör sesini andıran ses az da olsa azaldı ve bugün fatih-arnavutköy arası 5.9 - 6.0 ortalama tutturdum
Shell GTL 70 Tl lık aldım 330 km yol yaptım ama
1- caddebostandan alemdag
2-alemdag maltepe
3-maltepe beylerbeyı
4-beylerbeyı yakacık bu aralarda gezdım ve gayet memnunum aracaım 2011 punto evo 1.3 75 beygır euro 5 motor bu arada 170 gordum nadır 90 ındım
Yanı yaptıgım km cok ıyı biliyorum ama 20 alım veya 30 bunlarda cok gıdemıyorum bırde ben suna ınanıyorum her yerden almayacaksın her shellı gezdım suana kadar en ıyı shell cadde bostan kızıltoprak arasındakı kendı mahalleımde de shell var 20 tl lık alıyorum 60 km zor gıdıyor bakalım bır daha denyecegım cadde bostandkı shellı
Opet'i baya bi kötülemişsiniz ama ben 6 senedir Opet kullanıyorum ve full şehir içi kullanımda 28kuruş yakıyor. Performans ve maddi olarak gayet memnunum.
Ya bende opetcıydım ama son bır kaç senedır kendını cok bozdu
ben sürekli shell v-power alıyorum gayet de memnunum..Halkalı-ikitelli-mahmutbey civarında oturanlar için tavsiyemdir avrupa konutları-2 nin arka tarafında, Güneş İlköğretim okulunun baktığı cadde de shell var gerçekten güzel mazotu var..
Yok shell mozutu her zaman ıyıdır ama cakallar eksık koyan var gıbıme gelıyor :(
bende 7 den aşağı düşemiyordum ş.içi trafikte
dün bi karşıya gittim geldim 5,2 lere kara düştü yakıtım sanırım havaların soğuk olması ve ş.içi trafik çok etkiliyor
sabah yine işe giderken 5,8 çıktı :D
gtl süper bi yakıt motoru çok sessizleştiriyor ama sanırım biraz fazla yakıyor