Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu arada Hüsamettin hocam sen 120 bin bakımını yaptın mı bunun biliyorsun 60-120 bin bakımları arabanın canı gibi birşey..
Tayfun hocam tüm filtreler yağı balatalar kayışlar değişti araçta. Yağı ve tüm filtreleri ben değiştirdim , balatalar ve kayış eski sahibinde değişmiş. Servis kayıtlarında çıktı. Ben içim rahat olsun diye sadece yağı ve filtrelrin değiştirdim

Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
120000 de kayışlar(kaç tane ise), sıvılar, filitreler, yağlar gerekli ise fren balataları
değişmesi olmazsa olmaz hangileri acaba merak ettim, servis m.jetlerin ya 6 yılı yada 160bin km yi doldurduğu taktirde triger zincirinin değişmesi gerektiğini söylemişti benimkide 2006 120 binde ve servise göre trigerinin değişmesi gerektiği,
acaba aramızda 6 yaşını geçipte 160 bin kmye varmamış triger zinciri değiştiren yada değiştirmeyen arkadaşlar varmıdır bilgilendirirlerse sevinirim bence çok önemli bi detay herkes bilgilenmiş olur
Zincir eski puntomda değiştirtmiştim ses yapmaya başlamıştı. Bunda bırakın zincir sesini motor ısındıktan sonra motor sesi bile duyulmuyor patronumun 1.3 2012 model corsası var o bile benim 120 bindeki aracımdan çok daha fazla sesli çalışıyor.

Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hüsamettin abi o değerler yaptırdığın debimetre ve valf temizliğinden sonra artmış olabilir 1000 1500 km sonra normale döner diye düşünüyorum. Ben servise sorduğumda yakıt artışı olucaktır ama normalede döner dedi oldu ve döndü.
map sensörünü ve debimetreyi kendim aldığım gün yağı değiştirdikten sonra temizledim. İkisinide söktüm balata spreyiyle temiledikten sonra kurumasını bekleyip taktım. Aracın performans konusunda sıkıntısı yok zaten. 75 likten sonra zıpkın gibi geliyor bana

Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada ist. damısın abi sem?
Yok burak ben Bartın'dayım. Yarın izinliydim her tarafta gece kar geliyor yoğun diye haber okuyunca iznimi iptal etttirdim. ne yapcam izin günümde evdemi oturacam Kar lastiğide yok..çalışıyım bari havalar düzelince kaçarım şehir dışına dedim