açıkçası bp den 2 kere yakıt aldım ikisinde de eksik koydular (farklı istasyonlar) 1. aldığım benzini izmir balçovadan almıştım normalde gitmesi gereken yoldan daha az gittim. ama 2. aldığım benzin bornovada ankara yolu üzerinden aldım bilenler bilir park bornova civarı hani benzin sirkulasyonu çok olan istasyonlarddan biri diyelim. benzin göstergemde milim oynama olmamış :D pompa fişi felanda yok... girdim markete dedim benim arabama benzin konulmamış kardeşim, araba 06 plaka bu adam nasılsa ankaraya gidiyor izmire birdaha uğramaz diyemi böyle yapıyorsunuz felan filan derken bayaa bi atıştık... benzinlik müdürü geldi söle birader plakanı dedi bakalım bilgisayardan... söledim plakayı dediğim gibi benzin felan konmamış müşteri hizmetlerini felan aradım durumu anlattım adamlar aman abi şikayet etme biz senin benzinini koyacaz o personele şöle yapacaz böle yapacaz dediler, benzini koydular ama ben yinede şikayetimi belirttim... bu yüzden daha da olsa almam...
hem pompa fiyatları diğer markalardan en az 2 kuruş fazla oluyor. shell de 4.66 iken niye bp den 4.68e alayımki?