arkadaşlar öncedende söylemiştim bu hükümetin amacı benzin mazot ve lpg fiyatlarını eşitlemek sonuçta ne kadar zam o kadar onların cebi dolacak durmak yok zama devam
Printable View
arkadaşlar öncedende söylemiştim bu hükümetin amacı benzin mazot ve lpg fiyatlarını eşitlemek sonuçta ne kadar zam o kadar onların cebi dolacak durmak yok zama devam
Benzin çok pahallı araç vergileri çok pahallı ben dahil birçoğumuz araçlarımızı 0 aldık 30 bin liranın üstünde para verdik. Mazot çok pahallı diye hükümete demediğimizi bırakmıyoruz.... Madem hayat bu kadar pahallı: ben sabah 7:00 de evden çıktığım halde sıhhıye köprüsündeki trafik ne ? Konya yolu niye hep ağır akıyor ? İş yerim söğütözünde neden saat 19:00 a kadar trafiğe çıkamıyorum ? Bide bu mazot ucuz olsa araçlar pahalı olmasa halimiz ne olurdu ?
Aklıma gelmişken, Tüketemediğimiz benzini yurt dışına kaça verdiğimizi biliyormusunuz ?
Ucuz Benzin Formülü
Benzin yerliye 4.57 yabancıya 1.60 lira -
şu anda en ucuz mazot nerede?
shell,bp,opet,po,full firmalarından?
Yatırım aracı olan imkb de spekülatif hisse senetleri vardır gün içerisinde bile bir yükselir bir düşerler düşüşü yakaladınız mı alır yükseldi mi satarsınız valla bu mazotu takip etmek bile zor inip çıkması an meselesi ama normlara uymayan düşüşler ve yükselişler yaşıyo şaşırmamak elde değil ses çıkmadığı sürece daha neler yapacak bilmem...